Voorbewerker Spuiter

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Wolvega

Over de functie

Kun jij met verf toveren en elk oppervlak omtoveren tot een meesterwerk? Als ervaren Spuiter ben jij de kunstenaar die we zoeken!

Als Spuiter ben je verantwoordelijk voor een reeks cruciale taken, waaronder het zorgvuldig schoonmaken, schuren, plamuren, afplakken en spuiten van carrosserieën. Jouw vaardigheden en ervaring zijn van onschatbare waarde, en je kunt zowel zelfstandig als samen met je collega's werken.

Je begint met het voorbereiden van de carrosserieën, waarbij grondig reinigen, zorgvuldig schuren en indien nodig plamuren belangrijke stappen zijn. Het secuur afplakken van de delen die niet geverfd moeten worden, is belangrijk voor een vlekkeloze afwerking. Je beheerst het spuitproces om een goede en duurzame coating aan te brengen. Het waarborgen van een nette afwerking van de gespoten carrosserieën is jouw missie. Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf is dé specialist in carrosseriebouw waar op maat gemaakte carrosserieën tot leven komen . De visie van de klant staat op de eerste plaats als het aankomt op het vervaardigen van trailers, vrachtwagenbakken en aanhangwagens.

Er is een duidelijke visie gericht op duurzaamheid, innovatie, veiligheid, gebruikscomfort, ergonomie, effectiviteit en kwaliteit. Ze gaan altijd voor het leveren van kwaliteitsproducten tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarmee maken ze hun concurrentiepositie sterk en waarborgt dat de werkgelegenheid.

Werkplezier is erg belangrijk voor het bedrijf. Er is een actieve PV die regelmatig leuke activiteiten organiseert voor het hele bedrijf. Ook wordt er geïnvesteerd in aanvullende opleidingen.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan in de dagdienst van 7:00 tot 16:00
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer met een max. van 50 kilometer per enkele reis
  • Je krijgt de mogelijkheid om bij een fantastisch bedrijf te werken en uiteindelijk op contract te komen

Functie eisen

  • Je hebt ervaring als spuiter
  • Je moet zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband
  • Je moet precies te werk kunnen gaan

Als je interesse hebt in de functie van Voorbewerker Spuiter, zijn we geïnteresseerd in je motivatie. Heb je nog vragen over de functie voordat je solliciteert? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Johan Bloem. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en zijn bereikbaar via het telefoonnummer (0512) 542 742.  

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via