Fulltime Laadklepmonteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2700 en € 3200
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Wolvega

Over de functie

Ben jij klaar voor een uitdaging in een wereld waar geen uitdaging te groot is? Als Laadklepmonteur kom je te werken op de afdeling afwerking en ben je onderdeel van de kloppende motor achter de creatie van op maat gemaakte carrosserieën. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder en reageer snel!

Bij deze carrosseriefabriek in Wolvega komt het unieke tot leven. Onze toegewijde Afdeling Afwerking is de kloppende motor achter de creatie van op maat gemaakte carrosserieën. En we hebben plaats voor jou – een gepassioneerde Laadklepmonteur met een 'ja, dat kan ik' instelling en een onstuitbare drive voor innovatieve oplossingen. Je zorgt ervoor dat de laadkleppen correct gemonteerd en aangesloten worden aan de opbouw van een vrachtwagen en voert de LPK keuring uit. Onder leiding van praktijkopleider en collega's leer je het vak. Heb je nog geen LPK certificaat? Wij gaan je helpen deze te halen, zodat jij het werk goed kunt uitvoeren. Kan jij als geen ander technische tekeningen lezen en heb je ervaring met MIG MAG en TIG lassen? Dan is dit de vacature voor jou!

Over het bedrijf

Het bedrijf is dé specialist in carrosseriebouw waar op maat gemaakte carrosserieën tot leven komen . De visie van de klant staat op de eerste plaats als het aankomt op het vervaardigen van trailers, vrachtwagenbakken en aanhangwagens.

Er is een duidelijke visie gericht op duurzaamheid, innovatie, veiligheid, gebruikscomfort, ergonomie, effectiviteit en kwaliteit. Ze gaan altijd voor het leveren van kwaliteitsproducten tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarmee maken ze hun concurrentiepositie sterk en waarborgt dat de werkgelegenheid.

Werkplezier is erg belangrijk voor het bedrijf. Er is een actieve PV die regelmatig leuke activiteiten organiseert voor het hele bedrijf. Ook wordt er geïnvesteerd in aanvullende opleidingen.

Wat wij bieden

⁃ Een salaris tussen de 17 en 20 euro per uur
⁃ Reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer
⁃ Fruit op de werkvloer
⁃ Voldoende opleidingsmogelijkheden
⁃ Leuke PV activiteiten

Functie eisen

⁃ Afgeronde MBO opleiding in technische richting
⁃ Kennis van hydrauliek en elektrotechniek
⁃ In het bezit van een LPK certificaat of bent bereid om deze te behalen
⁃ Kennis met lezen van technische tekeningen
⁃ Ervaring met MIG MAG en TIG lassen is een pré

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via