Tekenaar

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Wolvega

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren Technisch Tekenaar met expertise in HiCad om ons groeiende team te versterken!

Als Technisch Tekenaar in de carrosseriebouw ben je verantwoordelijk voor het vertalen van conceptuele ontwerpen naar gedetailleerde technische tekeningen. Je zult werken aan een breed scala van projecten, variërend van op maat gemaakte carrosserieën tot voertuigaanpassingen. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten het ontwikkelen van technische tekeningen en specificaties voor carrosseriebouwprojecten, waarbij HiCad-software wordt gebruikt om nauwkeurige en gedetailleerde 2D- en 3D-tekeningen te maken. Daarnaast werk je nauw samen met het ontwerpteam en ingenieurs om ontwerpen te optimaliseren en te voldoen aan de projectvereisten. Het zorgen voor de juiste documentatie en verslaglegging van tekeningen en wijzigingen is ook een belangrijk onderdeel van je rol.

Over het bedrijf

Het bedrijf is dé specialist in carrosseriebouw waar op maat gemaakte carrosserieën tot leven komen . De visie van de klant staat op de eerste plaats als het aankomt op het vervaardigen van trailers, vrachtwagenbakken en aanhangwagens.

Er is een duidelijke visie gericht op duurzaamheid, innovatie, veiligheid, gebruikscomfort, ergonomie, effectiviteit en kwaliteit. Ze gaan altijd voor het leveren van kwaliteitsproducten tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarmee maken ze hun concurrentiepositie sterk en waarborgt dat de werkgelegenheid.

Werkplezier is erg belangrijk voor het bedrijf. Er is een actieve PV die regelmatig leuke activiteiten organiseert voor het hele bedrijf. Ook wordt er geïnvesteerd in aanvullende opleidingen.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan in de dagdienst van 7:00 tot 16:00
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer met een max. van 50 kilometer per enkele reis
  • Je krijgt de mogelijkheid om bij een fantastisch bedrijf te werken en uiteindelijk op contract te komen

Functie eisen

  • Je hebt ervaring met HiCad
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Ervaring met het lezen en maken van tekeningen

Als je interesse hebt in de functie van Technisch Tekenaar, zijn we geïnteresseerd in je motivatie. Heb je nog vragen over de functie voordat je solliciteert? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Johan Bloem. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en zijn bereikbaar via het telefoonnummer (0512) 542 742.  

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via