Productiemedewerker Pharmaspray (3-ploegen) - Veendam

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 15 en € 17
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats VEENDAM

Over de functie

Als productiemedewerker bij Pharmaspray ben jij verantwoordelijk voor de productie van spuitbussen. Je maakt de spuitbussen af, controleert of de boel goed loopt en documenteert wat er gebeurt. Een lekker afwisselende baan dus, waarbij je ook nog een lekker salaris ontvangt, mooie doorgroeimogelijkheden hebt en uitzicht op overname.  

In jouw nieuwe baan als productiemedewerker werk je samen met je collega's aan de productie van spuitbussen voor de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Jij staat aan de lopende band waarop de spuitbussen voorbijkomen en voorziet ze van belangrijke onderdelen als spuitdoppen, etiketten en barcodes (dit gebeurt soms met machines, maar ook handmatig). Daarnaast voer je controles uit om ervoor te zorgen dat de spuitbussen schoon en compleet zijn. Tot slot let je erop dat de hygiëneregels worden nageleefd en dat alle processen goed worden gedocumenteerd. Hierna worden de spuitbussen verpakt in dozen en gestapeld op pallets, en klaar is de bestelling! 

Jouw nieuwe werkgever hecht veel waarde aan kwaliteit en aan de veiligheid van zowel de producten als de medewerkers. Daarom kun je verschillende trainingen volgen, zoals HACCP, Food Fraude, Food Defence en Algemene Veiligheid.  

Over het bedrijf

Pharmaspray is een dochteronderneming van de Mobacc Group en is een toonaangevende producent in de aerosol industrie, gespecialiseerd in spuitbussen. Ze maken A-label producten van uitstekende kwaliteit en denken altijd na over milieuvriendelijke innovatie. Ook dragen ze graag bij aan de groei van hun werknemers en krijg jij dus mooie kansen om door te groeien naar bijvoorbeeld operator. Daarnaast is het een familiebedrijf en kom jij dus terecht in een team met open communicatielijnen en een lekker informele werkomgeving. Je collega's zetten graag samen met jou de schouders eronder en gaan voor klanttevredenheid, goede resultaten en natuurlijk een hele hoop gezelligheid!

Wat wij bieden

 • Een bruto uurloon van €15,43,-  in de ochtend- en middagdienst en van  €17,15,- in de nachtdienst. Dit is inclusief de ploegentoeslag; 
 • Bij goed functioneren uitzicht op een contract bij Pharmaspray;
 • Uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Zo kun jij bijvoorbeeld doorgroeien tot operator; 
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km van €0,19 per km;
 • Pensioenopbouw vanaf de eerste dag.

Functie eisen

Als productiemedewerker bij Pharmaspray steek jij graag je handen uit de mouwen. Je gaat nauwkeurig te werk en let dankzij jouw oog voor detail altijd goed op de veiligheid van jezelf en je collega's. Verder: 

 • Ben jij minimaal 18 jaar 
 • Vind je werken in 3-ploegen geen probleem

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen? Dan kun je ons bereiken op 0598-627000. Je mag vragen naar Carmen. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via