Metaalbewerker subframes

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2300 en € 2800
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Wolvega

Over de functie

Ben jij een ervaren metaalbewerker met een passie voor vrachtwagens? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Metaalbewerker Subframes speel jij een cruciale rol in het productieproces van carrosserieën voor vrachtwagens.  

Als Metaalbewerker Subframes speel je een cruciale rol in ons productieproces. Je werkt met halffabricaten en bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig lassen en afwerken van metalen subframes. Vanaf de aangeleverde tekeningen analyseer je de specificaties en bepaal je hoe de subframes geassembleerd moeten worden. Jouw vakmanschap zorgt ervoor dat onze vrachtwagencarrosserieën van topkwaliteit zijn.

Binnen ons hechte team staan collegialiteit, oplossingsgerichtheid en proactief handelen centraal. Samen streven we naar het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Jouw ervaring met het lezen van technische tekeningen, beheersing van MIG/MAG lassen en bekwaamheid in het bewerken van metalen zijn essentieel voor het succes van deze functie.


Over het bedrijf

Het bedrijf is dé specialist in carrosseriebouw waar op maat gemaakte carrosserieën tot leven komen . De visie van de klant staat op de eerste plaats als het aankomt op het vervaardigen van trailers, vrachtwagenbakken en aanhangwagens.

Er is een duidelijke visie gericht op duurzaamheid, innovatie, veiligheid, gebruikscomfort, ergonomie, effectiviteit en kwaliteit. Ze gaan altijd voor het leveren van kwaliteitsproducten tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarmee maken ze hun concurrentiepositie sterk en waarborgt dat de werkgelegenheid.

Werkplezier is erg belangrijk voor het bedrijf. Er is een actieve PV die regelmatig leuke activiteiten organiseert voor het hele bedrijf. Ook wordt er geïnvesteerd in aanvullende opleidingen.

Wat wij bieden

 • Een salaris tussen de €2300,- en €2800,- per maand
 • Een fulltime baan in de dagdienst van 07:00-16:00
 • Je krijgt de mogelijkheid om bij een fantastische organisatie te werken en uiteindelijk op contract te komen
 • Reiskosten vergoeding van €0,21 per kilometer met een max. van 50 km per enkele reis

Functie eisen

 • Ervaring met MIG/MAG lassen is een pré
 • Ervaring met diverse metaalbewerkingstechnieken als zagen, boren, slijpen, knippen en ponsen
 • In staat om zelfstandig te werken
 • Bekend met het lezen van technische tekeningen

Ben je enthousiast over de functie van metaalbewerker? Aarzel niet en solliciteer direct via de groene knop. Als je nog vragen hebt die je graag wilt bespreken voordat je solliciteert, neem dan gerust contact op via 0512 542 742 en vraag naar Maurice Burger of Johan Bloem.  

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via