Technisch Leerling

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 598 en € 1995
 • Dienstverband Leerwerktraject (BBL)
 • Standplaats Wolvega

Over de functie

Bouwen aan je toekomst als technisch leerling en tegelijkertijd betaald een vak leren? Op zoek naar een werkgever die graag in jou investeert en je de kans geeft om te groeien? Als technisch leerling bieden we jou de kans om alle fijne kneepjes van het vak te leren!

Als technisch leerling krijg je de kans om onder begeleiding van onze ervaren praktijkopleider en collega's op verschillende onderdelen te worden opgeleid tot de allround carrosseriebouwer! Je zal worden opgeleid op verschillende onderdelen zodat jij allround inzetbaar bent voor de organisatie. Je zal je o.a. bezig houden met herstelwerkzaamheden aan de opbouw van onze bakwagens, het opsporen en herstellen van storingen en onderhoud, diverse chassis werkzaamheden waaronder remrevisies en elektrische en pneumatische werkzaamheden. 

De fabriek is opgedeeld in verschillende afdelingen waar je komt te werken op verschillende specialisten afdelingen en komt te werken in kleine teams. We vinden het hierbij belangrijk dat de lijntjes kort lopen daarom kom je in een klein team te werken zodat er een directe coaching op de werkvloer plaatsvindt. De werkomgeving is voorzien van modern apparatuur, alles staat in lijnproductie en heerst er een vriendelijke en laagdrempelige sfeer. 

Je komt als technisch leerling te werken in dagdienst en bent de weekenden lekker vrij! Je dag begint om 7:00 uur en je bent om 16:00 uur klaar met je werkzaamheden. 

Over het bedrijf

Het bedrijf is dé specialist in carrosseriebouw waar op maat gemaakte carrosserieën tot leven komen . De visie van de klant staat op de eerste plaats als het aankomt op het vervaardigen van trailers, vrachtwagenbakken en aanhangwagens.

Er is een duidelijke visie gericht op duurzaamheid, innovatie, veiligheid, gebruikscomfort, ergonomie, effectiviteit en kwaliteit. Ze gaan altijd voor het leveren van kwaliteitsproducten tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarmee maken ze hun concurrentiepositie sterk en waarborgt dat de werkgelegenheid.

Werkplezier is erg belangrijk voor het bedrijf. Er is een actieve PV die regelmatig leuke activiteiten organiseert voor het hele bedrijf. Ook wordt er geïnvesteerd in aanvullende opleidingen.

Wat wij bieden

Als technisch leerling mag je het volgende verwachten;

 • Begeleiding van ervaren praktijkopleiders
 • Een fijne en prettige werksfeer 
 • De mogelijkheid om bij goed bevallen in dienst te treden van de opdrachtgever 
 • De mogelijkheid om certificaten en opleidingen te volgen 
 • Een salaris van €11,51 vanaf 21 jaar en ouder 

Functie eisen

Als technisch leerling ben je in het bezit van; 

 • Twee rechter handen 
 • Ben je van nature leergierig en heb je de juiste drive 
 • Heb je enige technische affiniteit 

Ben je enthousiast om als technisch leerling aan de slag te gaan? Solliciteer direct via de groene knop. Bij vragen neem dan gerust contact op met de vestiging in Drachten via telefoonnummer 0512 542 742

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via