Productiemedewerker Surhuisterveen

  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 15
  • Standplaats Surhuisterveen

Over de functie

Ben je per direct beschikbaar voor een tijdelijke klus in de productie en assemblage? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zoeken productiemedewerkers voor een bedrijf in Surhuisterveen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Het betreft een fulltime functie in een professionele en nette werkomgeving, waar een prettige werksfeer hangt. De werkzaamheden zijn divers en bestaan uit producten inpakken, stofferen van boxen matrassen, inleggen van grondstoffen en werkvoorbereiding. Je werkdag start om 07:00 uur en eindigt om 16:00 uur, behalve op vrijdag, dan begin je om 07:00 uur en eindig je om 14:00 uur. 

Over het bedrijf

Het bedrijf produceert hoogwaardige bedden en matrassen. Ze maken vrijwel alles zelf. Hierdoor kunnen ze optimaal slaapcomfort waarborgen. Een goede nachtrust voor de klanten is de missie, waarvoor zij gebruik maken van hoogwaardige materialen.

Wat wij bieden

  • Bruto-uurloon van €14,40;

Functie eisen

  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Je weet van aanpakken;
  • Je woont in de omgeving van Surhuisterveen. 

Ben jij op korte termijn beschikbaar voor een aantal weken en lijkt het je leuk om in de productie aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Heb je vragen? Neem dan contact op met Jim via 058 203 90 10

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via