Productiemedewerker Food

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Grou

Over de functie

Heb je affiniteit met vlees? Ben je vakbekwaam en collegiaal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Per direct zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een productiemedewerker voor hun Ambachtelijk Vleesatelier. In deze functie stel je een goed vleesproduct samen volgens de gestelde kwaliteitseisen en productspecificaties. Dit houdt in dat je onder meer helpt bij het maken van gehakt, verse worst en het drukken van hamburgers. We verwachten van jou daadkracht, zelfstandigheid en kwaliteitsbesef. Ervaring in de levensmiddelenindustrie is een voorwaarde, ervaring met vlees een pre! In deze functie vind je afwisseling in je werkzaamheden en aandacht voor jou ontwikkeling.

De opdrachtgever is een totaalleverancier van food en non-food artikelen voor horeca en instellingen in voornamelijk Noord Nederland. Zij onderscheiden zich in culinaire specialiteiten, kwaliteit, service en beschikken over een eigen ambachtelijke horeca slagerij; het Vleesatelier. Het leveren van vers vlees, (buitenlandse) vleeswaren, zuivel, brood, tapas, maaltijdcomponenten, delicatessen en streekproducten zijn hun handelskenmerken

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal VMBO niveau
- Je hebt affiniteit met vlees
- Je hebt een ervaring in een soortgelijke functie
- Je hebt een aanpakkersmentaliteit
- Je bent klant- en kwaliteitsgericht
- Je werkt secuur
- Je bent flexibel inzetbaar tussen maandag en zaterdag
- Je bent bekend met hygiëne- en kwaliteitsregels
- Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Grou
- Je bent flexibel inzetbaar tussen 04:00-15:00

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via