Junior Milieukundig Begeleider/Veldwerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Assen

Over de functie

Het vak van (Junior) Milieukundig Begeleider / Veldwerker is een zeer afwisselend beroep waarbij je elke dag weer ergens aan het werk bent. Voor deze functie nodige we uiteraard ervaren kandidaten uit om te solliciteren maar ook mensen met interesse in dit vak en interesse in het buitenwerk. De opleiding wordt bij onze opdrachtgever, gevestigd in Steenwijk, verzorgd en deze duurt minimaal 1 jaar.

Veldwerk
In ploegverband (2 man) ga je werkzaamheden uitvoeren als grondboringen, het beschrijven van boorprofielen, het bemonsteren van grondlagen en grondwater en het inmeten van terreinen (handmatig of met GPS).

Milieukundige begeleiding
Dit gedeelte van de functie bestaat uit de begeleiding van bodemsaneringsprojecten op locatie. Dit moet gebeuren volgens de BRL SIKB 6000, protocol 6001 en 6002. Daarbij het veel contact met de klanten, aannemers en bevoegd gezag. Alles om de projecten in goede banen te leiden.

Functie eisen

? Je hebt liefde voor het buitenwerken;
? Je bent een hard en enthousiaste medewerker;
? Je hebt een afgeronde MBO opleiding waar de voorkeur uitgaat in de richting van milieu, agrarisch/groen of civiel;
? Je bent dienstverlenend en kunt goed samenwerken;
? Je bent leergierig en wilt graag investeren in je toekomst;
? Je bent communicatief sterk, gestructureerd en nauwkering;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via