Junior salarisadministrateur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Onze opdrachtgever, een gerenommeerd accountants- en belastingadviesbureau, is op zoek naar een junior salarisadministrateur. In deze functie ga je werkzaamheden verrichten met betrekking tot het verzorgen van salarisadministraties voor externe cliënten. Het cliëntenbestand bestaat uit medische en vrije beroepsbeoefenaren, starters en MKB ondernemers. De werkzaamheden worden in teamverband verricht maar vragen een hoge mate van zelfstandigheid.Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een maatschap van registeraccountants en belastingadviseurs. Er werkenruim 75 medewerkers. Zij bieden ondernemers een totaal pakket aan financiële en administratieve diensten en beschikt over specialisten op het gebied van financiën, fiscaliteit, accountancy, automatisering en personeelszaken. De secundaire arbeidsvoorwaarden getoetst en boven marktconform bevonden. Het geboden salaris is volgens geldende normen in de markt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige schoolverlater die graag de kneepjes van het vak wil leren. Als persoon herken je jezelf in het volgende profiel:
- Een integere persoon die goed met vertrouwelijke informatie kan omgaan
- Flexibele en klantgerichte werkhouding
- Ambitieus en sociaal vaardig
- Representativiteit
- Accuratesse
- In teamverband kunnen werken
- Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
Je hebt een opleiding afgerond op MBO niveau 4 in adminstratieve richting en bent óf een schoolverlater óf toe aan de 2e stap in je carriëre.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via