Werkvoorbereider / Tekenaar

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Burgum

Over de functie

Onze opdrachtgever is producent van onder andere lichtmasten, portalen voor bewegwijzering en masten voor bovenleidingen. Voor het kantoor zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider / Tekenaar. Het betreft een fulltime functie voor langere duur.

In deze functie houd je je bezig met het tekenen van uit te voeren producten voor de productie. Dit zal voornamelijk in 2D zijn en in sommige gevallen 3D.
Naast het tekenen maak je gebruik van het ERP systeem. Je zet zelfstandig de werkvoorbereiding op met de definiëring van de route van fabricage in samenspraak met de planner. Naast dit proces tref je voorbereidingen voor de bestelbehoeftes van grondstoffen en halffabricaten. Je vraag offertes aan bij toeleveranciers en beslist voor het aankopen van de grondstoffen en halffabricaten. Verder houd je je bezig met het voorbereiden van productie documenten samen met het tekeningenpakket voor de fabriek.

Je zal komen te werken in een hecht team, waar in een kleine directe omgeving eigen breng wordt gewaardeerd. Het betreft een fulltime dienstverband met een passende beloning conform CAO.
Voor jouw eigen ontwikkeling zijn er mogelijkheden voor scholing. Je zult eerst op contract via het uitzendbureau komen en daarna op contract bij de opdrachtgever.

Functie eisen

- Jij kan tekenen met Autocad 2018 2D;
- Jij bent bekend met tekenbeheersysteem Vault van autocad;
- Jij kan omgaan met de koppeling tussen het tekenpakket en een ERP systeem;
- Jij kan zowel in teamverband als zelfstandig werken;
- Jij bent op korte termijn beschikbaar.

Ben jij beschikbaar voor deze nieuwe baan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of stuur je cv naar ons toe!
Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via