Lasser Mig / Mag niveau 2

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor Royal de Boer Stalinrichtingen in Leeuwarden zijn we op zoek naar Lassers Mig / Mag niveau 2/3. Het betreft fulltime werk in een 2 ploegendienst.

Royal De Boer houdt zich bezig met de productie van stalen hekken voor koeienstallen. In de productiehal worden de hekken van A tot Z gemaakt. Na verschillende metaalbewerkingen op de voorbewerking komen de onderdelen bij de Lasserij. Als Lasser zorg je voor het juist samenstellen en in elkaar lassen van metalen onderdelen. Volgens tekening stel je de onderdelen samen en las je dit in elkaar. Je werkt afzonderlijk van elkaar in een lasbox.

Wat bieden we je?
- Royal de Boer heeft een eigen beloningsregeling volgens de CAO Metalektro. Je start op een loon van € 12,33 bruto per uur.
- Daarnaast bouw je nog 5,99% van je loon op als ATV vergoeding.
- Reiskosten worden vergoedt op basis van het openbaar vervoer.
- Je komt terecht in een gezellig en collegiaal team. Je wordt door de voorman ingewerkt om het proces zo snel mogelijk te leren.? Neem dan contact met ons op!

Functie eisen

- je hebt enige ervaring als Lasser
- je bent in het bezit van een lasdiploma
- je hebt Mig / Mag niveau 1 of 2
- je bent collegiaal en kunt goed samenwerken

Interesse in deze functie? Bel ons dan voor meer informatie of stuur je cv!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via