Robotlasser

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor Royal de Boer Stalinrichtingen in Leeuwarden zijn we op zoek naar Robotlassers. Het betreft fulltime werk in een 2 ploegendienst.

Royal De Boer houdt zich bezig met de productie van stalen hekken voor koeienstallen. In de productiehal worden de hekken van A tot Z gemaakt. Na verschillende metaalbewerkingen op de voorbewerking komen de onderdelen bij de Lasserij. Als Robotlasser zorg je voor het juist samenstellen en in elkaar lassen van metalen onderdelen. Volgens tekening zet je de verschillende onderdelen van pallet in de mal. Vervolgens gaat de robot de hekken in elkaar lassen. Door middel van een tilhulp haal je de hekken uit de mal en zet je deze weg op een pallet.

Wat bieden we je?
- Royal de Boer heeft een eigen beloningsregeling volgens de CAO Metalektro. Je start op een loon van € 12,33 bruto per uur.
- Daarnaast bouw je nog 5,99% van je loon op als ATV vergoeding.
- Reiskosten worden vergoedt op basis van het openbaar vervoer.
- Je komt terecht in een gezellig en collegiaal team. Je wordt door de voorman ingewerkt om het proces zo snel mogelijk te leren. informatie of stuur je cv!

Functie eisen

- je hebt enige ervaring als Lasser
- je hebt Mig / Mag niveau 1
- je bent collegiaal en kunt goed samenwerken
- je hebt een goed technisch inzicht

Interesse in deze functie? Bel ons dan voor meer informatie of stuur je cv!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via