Stage: intercedent MF Drachten

 • Opleidingsniveau HBO MBO
 • Dienstverband Stage
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Een stageplaats met een podium. Nee, we leiden je niet op tot de nieuwe Justin Bieber. We bieden jou een podiumplaats waar jij kan ontdekken welke skills jou makkelijk afgaan. Ga je deze uitdaging aan, dan pluk je overal de vruchten van. Contact met klanten, inplannen van flexkrachten en blussen van brandjes. Niet letterlijk, met een brandblusser. Je kent het wel, zo nu en dan heb je van die dagen. Je ligt lekker achteroverleunend in je stoel want je hebt alles dik voor elkaar. Totdat je bruut wordt wakker geschud, al je ingeplande flexkrachten moeten eerder starten en óók nog twee extra flexkrachten. Daar ga je.

Je begrijpt het wel, als stagiair bij MF Drachten heb je een veelzijdige en afwisselende stage. Het ene moment ben je een kandidaat aan het inschrijven, het andere moment belt een opdrachtgever die met spoed 4 nieuwe medewerkers nodig heeft. Je schakelt regelmatig tussen je rol als recruiter, werkgever en relatiebeheerder. Bovendien heb je met verschillende klanten, contactpersonen en kandidaten te maken die allemaal om een andere, persoonlijke benadering vragen. En juist dat maakt dat je stage zo boeiend is. Vanuit de verschillende rollen zijn dit de werkzaamheden die je mag verwachten tijdens je stage:

 • Werven van kandidaten via verschillende (online) kanalen, zoals jobboards en social media en via wervingscampagnes die je zelf bedenkt en uitvoert.
 • Voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten om ze goed te leren kennen, zodat je de juiste kandidaat weet te vinden voor de vacature óf de juiste opdrachtgever voor de kandidaat.
 • Begeleiden van uitzendkrachten, onder andere door het voeren van functionerings- en scholingsgesprekken.
 • Onderhouden van contacten met bestaande opdrachtgevers, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent oprecht betrokken en geïnteresseerd, begrijpt wat ze bezighoudt en weet wat ze van ons verwachten.
 • Zorgen voor een correcte administratieve afhandeling. Opstellen arbeidscontracten, bijhouden personele gegevens en verlonen gewerkte uren.
 • Als stagiair ben je echt een onderdeel van het team. Als team zorgen jullie voor het succes van de vestiging.

Over het bedrijf

Je komt stage lopen bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een stage met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open.

Wat wij bieden

Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je stage gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten. Daarnaast kan je ook rekenen op een stagevergoeding en een actieve personeelsvereniging waar je als stagiair ook bij hoort.

Functie eisen

 • Je loopt minimaal vier tot vijf dagen per week stage.
 • Goede communicatieve vaardigheden, assertief en een echte doorzetter.
 • Gemotiveerd, representatief en flexibel.

Wil jij die podiumplaats pakken? Dan lijkt het ons leuk om met jou in contact te komen. Heb je inhoudelijke vragen over de stageplaats dan kan je contact opnemen met Margriet Veldman bereikbaar op 050 - 599 14 90. Je mag je stagevragen of je solliciatie ook mailen naar personeelkwaliteit@mfgroep.nl

In overleg kunnen we de startdatum van je stage bepalen. Wil jij in juni/juli/augustus/september starten met je stage, dan is dat wat ons betreft mogelijk. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via