Productiemedewerker metaalbewerking Bekaert Assen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Basis
 • Dienstverband Uitzendbasis
 • Standplaats Assen

Over de functie

Zo, daar mag je trots op zijn. Dat knappe staaltje werk heb jij vandaag geleverd. Want dagelijks bouw jij mee aan duizenden customized gasbranders. Als een ware deskundige lees jij technische tekeningen en knip en wals je metalen platen. Klinkt goed? Kom dan werken als productiemedewerker metaalbewerking bij Bekaert in Assen en sleutel mee.

Dit doe jij samen met +/- 160 collega’s, allemaal in dezelfde overall, die allemaal in de fabriek een hand leggen aan de duizenden gasbranders en warmtewisselaars. Jij bent hierin een belangrijke schakel. Zo ga jij je bezig houden met puntlassen, knippen, slijpen, afbranden en vergelijkbare metaalbewerkingen. Dit doe jij met de nodige precisie en opperste concentratie. Niet alles lukt in één keer, maar gelukkig zet jij door totdat de klus is gelukt.

Om deze klus te klaren heb je niet perse een technische achtergrond nodig. Het is mooi meegenomen als je in de garage aan brommers gesleuteld hebt of een technische opleiding hebt afgerond, het is geen pure noodzaak. Dus ben je nu kok of rijd je op de vrachtwagen en wil je een stap maken naar de techniek? Bekaert leert je graag de kneepjes van het vak.

Over het bedrijf

Bekaert heeft zich in 1966 gevestigd in Assen. Zij houdt zich bezig met het produceren en ontwikkelen van milieuvriendelijke en duurzame gasbranders en op maat gemaakte warmtewisselaars voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Het bedrijf opereert wereldwijd en er werken 350 medewerkers (Assen, USA, Roemenië en China), waarvan in Assen 250. Hierdoor fungeert de vestiging in Assen tevens als hoofdvestiging.

Wat wij bieden

Een baan waar je heel wat uren kunt slijten. Wekelijks 40 uur, en ze laten jou niet zomaar lopen. Doe jij je werk goed, dan zit er voor jou een vaste baan in. Werk je langer dan 42 weken, dan heb je recht op een winstuitkering. En verder:

 • Is het salaris, om mee te beginnen, € 12,69 bruto per uur
 • Mag jij in goed overleg zelf kiezen of je alleen in dagdienst wilt werken of in 3-ploegen
 • Ontvang je in de ploegendiensten een ploegentoeslag afhankelijk van in welke ploegendienst je gaat werken
 • Worden reiskosten tot max. 70 km per dag met € 0,19 per km vergoed
 • Bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op
 • Krijg je een overall van Bekaert

Functie eisen

Jij hebt energie voor tien en een gezonde drive om hard te werken. Het werk als productiemedewerker metaalbewerking kan best zwaar zijn. Naast dat jij je continu moet focussen op het proces, kan het voorkomen dat je zware dingen moet tillen. Voor jou geen probleem. 
Hier voeg jij aan toe:

 • Gezonde dosis werklust
 • In verband met het lezen van werkinstructies is het belangrijk dat jij de Nederlandse taal voldoende beheers

Wil jij met open armen ontvangen worden? Dan is Bekaert de aangewezen plek! Een gezellige club mensen waar je met warme dagen, tussen het werken door, mag genieten van een koud drankje. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Carlijn Molema bereikbaar op: 0592 318 333. Ons laten weten dat je hiervoor wilt gaan doe je door je cv achter te laten via de sollicitatieknop.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via