Commercieel administratief medewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor een internationale handelsonderneming in Groningen zijn wij per direct op zoek naar een Commercieel / Administratief medewerker, voor een periode van 3-4 maanden (fulltime)

Functieomschrijving
Je richt je primair op het verlenen van administratieve (min. 70%), logistieke en secretariële ondersteuning aan de productmanagers en in voorkomende gevallen aan de accountmanagers . Dit houdt in, het:

• verzorgen van de inkoop/verkoopadministratie;
• verzorgen van de informatie-uitwisseling over orders aan klanten;
• bestellen van gangbare goederen bij goedgekeurde leveranciers;
• bewaken en opvolgen levertijden;
• uitvoeren van gestandaardiseerde procedures en regelingen;
• logistiek afwikkelen van bestellingen;
• verzamelen en beheren van commerciële klantinformatie;

Over het bedrijf

Je gaat werken in een handelsorganisatie, die een intensieve markt- en productresearch hanteert en constant anticipeert op marktontwikkelingen. Daardoor is het gegroeid naar een organisatie met vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Canada en activiteiten over de hele wereld. Dit bedrijf heeft een centrale positie in een wereldwijd netwerk van verpakkingsproducenten, onderzoeks-instituten, universiteiten en retailorganisaties. Ze opereert in de volledige verpakkingsketen: van grondstofproducent tot consument en heeft een uitgebreid productportfolio aan verpakkingen.
Internationaal richt het zich vooral op de AGF-markt met als klanten de groothandelaren, veilingen, afpakkers voor supermarktketens, exporteurs en eindgebruikers. In Nederland concentreert het bedrijf zich daarnaast op de industrie met als klanten een variëteit aan productiebedrijven. De organisatie profileert zich in de markt als een klantvriendelijke en betrouwbare leverancier waar men tevens terecht kan voor deskundige ondersteuning / advisering door productspecialisten.

Cultuur
Je komt te werken voor een internationaal opererend bedrijf met een gezonde orderportefeuille en een heldere visie op de toekomst. Het team is goed op elkaar ingespeeld en men werkt loyaal met elkaar samen. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en de lijnen zijn kort.

Functie eisen

Functie-eisen: een teamplayer, die servicegericht is, hand-on en zelfstandig functioneert met

* bij voorkeur MBO+/HBO werk- en denkniveau;
* ervaring in relevante administratieve binnendienst¬functies (ordermanagement, facturering);
* ervaring in de verpakkingsbranche is een pre;
* goede kennis van en ervaring met relevante software applicaties (Word, Excel, ERP – bij voorkeur Jeeves);
* een nauwgezette blik , efficiënte en stressbestendige houding; je bent kritisch en leert snel;
* uitstekende communicatieve vaardigheden, weet snel contacten met uiteenlopende klanten (bestellingen) en/of leveranciers aan te gaan en te onderhouden;
* je kent je talen, niet alleen het Nederlands, maar ook Engels en Duits;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via