Stage marketing & communicatie

  • Dienstverband Stage
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Om de bezoekers van onze websites en social media kanalen in alle weelde onder te kunnen dompelen, ben jij als stagiair marketing & communicatie onmisbaar. Sprekende content, uitgesproken teksten en gave filmpjes. Jij bent diegene die onze bezoekers blijft verrassen. Als creatieve student weet jij je als geen ander uit te drukken en versta jij de kunst van het ‘tussen de regels lezen.’

Wij bieden jou een leuke en leerzame stage waar je met alle facetten van marketing & communicatie te maken krijgt, zowel offline als online: dtp-opmaak, (email)campagnes, social media, content marketing, marktonderzoek en vestigingen ondersteunen bij marketing & communicatievraagstukken. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom laten wij jou graag op ontdekkingsreis gaan. Dit kun jij doen in:

• Onderhouden van de website(s), social media kanalen en community
• Meedenken over onze contentstrategie
• Bedenken, opnemen, bewerken en verspreiden van film en visuals
• Doelgroep- en marktonderzoek
• Maken en verspreiden van blogs en e-mailing

Het is aan jou om te bepalen waar je aan wilt werken. Op dit moment loopt er een project ‘cadeaus uitzendkrachten’. Want ieder jaar verrassen wij onze uitzendkrachten met cadeaus. Wil jij dit project overnemen? Dan zorg jij ervoor dat er cadeaus besteld worden en ook dat er een landingspagina wordt aangemaakt op de website waar je jouw eigen content op plaatst. Denk je dat jij betere teksten kunt schrijven voor onze social media, dan mag je daar los op gaan. Kortom, een stageplaats waar je kunt leren en je kersverse kennis in de praktijk mag brengen.

Wat wij bieden

Je krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om het beste uit jezelf te halen. Je komt stage lopen bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een stage met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s en met plezier naar je stage gaat. Daarnaast kan je ook rekenen op een stagevergoeding en een actieve personeelsvereniging waar je als stagiair ook bij hoort.

Functie eisen

Jij durft je stempel te drukken op een project en je streeft ernaar om de gewenste deadlines te halen. Je schroomt je niet om je creatieve ideeën te opperen. Want dan pas je goed in ons team. En verder:
• Volg jij een hbo- opleiding in een passende richting, bijvoorbeeld: communicatie
• Heb je kennis en/of ervaring van Adobe programma’s als Indesign en Photoshop
• Zou het tof zijn als je ervaring hebt met het maken en editen van filmpjes
• Loop je minimaal drie dagen per week stage voor een periode van 5 maanden

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via m.veldman@mfgroep.nl Wil je meer weten over stages bij MF Groep? Neem dan contact op met Margriet Veldman via telefoonnummer 050 – 599 14 90.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via