Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Buinen

Over de functie

Je hebt ze vast allemaal wel eens gezien, de rolcontainers in de supermarkt. Grote kans dat deze gemaakt zijn in Buinen! Nu vraag jij je vast af hoe deze containers gemaakt worden? Daar kun je nu snel achter komen. Wij zijn namelijk op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor de montage van onder andere rolcontainers!

Naast de rolcontainers, maakt je natuurlijk nog veel meer mooie producten zoals kaaskisten, dolly's en verschillende andere producten voor de transport en logistiek. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage van deze producten. Dit betekent dat het onderstel in elkaar gezet moet worden, de wieltjes eronder, de zijkanten erin etc.
Samen met je collega's zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de klanten hun orders op tijd ontvangen.

Over het bedrijf

Dit internationaal opererende bedrijf maakt verschillende oplossingen voor de logistieke en transportsector. Hierbij kun je denken aan bakkerijen, wasserijen, supermarkten en de kaas industrie. Ze hebben natuurlijk veel standaard producten, maar waar nodig wordt er in overleg met de klant een specifiek product gemaakt. Met ruim 40 medewerkers en een eigen productieomgeving leveren zij een belangrijke bijdrage aan de logistieke sector.

Wat wij bieden

Wij bieden een functie waar je bij goed functioneren voor langere tijd aan de slag kan. Op de montageafdeling werken ze in de dagdienst, je bent dus lekker elke avond vrij. Je verdient € 9,69 bruto per uur en afhankelijk van waar je vandaan komt, geldt er een reiskostenvergoeding. Verder bieden wij:

  • Een fulltime functie
  • Werktijden van 07:00-15:45 uur.
  • Afhankelijk van je functioneren en ervaring kan je doorgroeien naar de machinale of de lasafdeling

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare productiemedewerkers. Je hebt geen vooropleiding nodig, het is vooral belangrijk dat je graag je handen uit de mouwen wilt steken en een beetje handig bent. Als je wel ervaring in de metaalbranche hebt, is dat mooi meegenomen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via