Machine Operator

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor Dunlop in Drachten zijn wij op zoek naar Machine Operators. Het betreft werk in een 3 ploegendienst voor langere tijd.

Binnen Dunlop zijn er verschillende afdelingen waar je aan de slag kunt. Vanwege het specifieke productieproces wordt je intern opgeleid om een bepaald productieproces te leren en de desbetreffende machine hierbij te bedienen. Je wordt opgeleid door de voorman op de afdeling. Na een aantal weken kun je zelfstandig aan de slag en kun je zelf kwaliteitscontrole toepassen op het product.

Het startsalaris binnen Dunlop is € 12,25 per uur exclusief 18% toeslag. Daarnaast ontvang je op sommige afdelingen nog een roettoeslag of een douchetoeslag. De reiskosten zijn maximaal 3,93 netto per dag.

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten.
De producten worden grotendeels geexporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten. Dunlop levert een technisch hoogwaardig kwaliteitsproduct en is daardoor voor klanten 1e keus.

Functie eisen

- je bent bereid om in 3 ploegen te werken
- je hebt een MBO 3 werk- en denkniveau
- je bent leergierig
- je bent fysiek fit
- je bent collegiaal en kunt goed samenwerken

Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Bel ons dan voor meer informatie of kom bij ons langs!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via