Medewerker Verhuur

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Dienstverband Oproepbasis
  • Standplaats Borger

Over de functie

Ben jij in de weekenden en vakanties op zoek naar een bijbaantje? Wij zijn op zoek naar hulpkrachten voor een feestverhuur bedrijf!

De komende periode is het erg druk met veel feestjes. Als medewerker verhuur verzorg jij de opbouw van drive-in shows, springkussens, tenten, tent-inrichting, suikerspinmachines, popcornmachines en blikvangers zoals een Abraham en Sarah en nog veel meer. Samen met jou collega's haal je de juiste spullen uit de loods en rijden jullie naar de feestbestemming. Bij aankomst maak je een praatje met de organisator en zorg je dat de bestelde artikelen optijd worden opgezet en opgehaald. Ben jij 18 jaar en ouder? Dan maakt het ondersteunen van de DJ tijdens een van onze show ook onderdeel uit van deze functie. Je helpt op- en afbouwen, neemt de knopjes over tijdens de pauze van de DJ en helpt weer afbouwen. Het eind van het feest en de afbouw zijn vaak in de nachtelijke uren. Wanneer de feest artikelen worden teruggebracht naar de loods, zorg je dat de artikelen schoon worden teruggezet in het magazijn.

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Je bent minimaal 2 weekenden per maand beschikbaar
- Een rijbewijs is niet verplicht, maar wel een pré
- Je weet van aanpakken
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je bent woonachtig in de omgeving van Borger
- Je bent betrouwbaar en flexibel

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via