Montagemedewerker Buitendienst

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Assen

Over de functie

Voor een jonge, snel groeiende onderneming in Assen zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s voor montagewerk in de buitendienst. Onze opdrachtgever is een specialist in het plaatsen van serres aan huis en is zich aan het ontwikkelen op de markt van de zonnepanelen. Hierin zijn ze bezig met innovatieve oplossingen o.a. gericht op het schoonmaken van zonnepanelen en de ‘look’ hiervan.


De Functie
In de functie van Montagemedewerker Buitendienst ga je samen met een collega het land door om serres te plaatsen bij particuliere en zakelijke klanten. De serre bestaat uit een bouwpakket en wordt aan het huis gemonteerd. Om dit op de juiste manier te doen is het van belang dat je een (bouw-)technische achtergrond hebt. De klanten van onze opdrachtgever zitten voornamelijk in Nederland maar het kan ook voorkomen dat je in Duitsland een serre moet plaatsen. Naast het plaatsen van serres kan het zijn dat je wordt ingezet om schoonmaakrobots te plaatsen op de zonnepanelen. Werken op hoogte moet dus geen probleem voor je zijn.

Deze functie gaat in na de bouwvak 2018; maar de gesprekken zullen voor die tijd plaatsvinden!

Functie eisen

- Je hebt een (bouw-)technische achtergrond;
- Je kunt goed overweg met handgereedschap;
- Je bent representatief en sociaal ingesteld;
- Je hebt ervaring met het werken in de buitendienst;
- Je beschikt over een geldig VCA certificaat en een geldig rijbewijs;
- Je spreekt een aardig woordje Duits;
- Je bent fulltime beschikbaar;
- Je hebt geen problemen met werken door het land;
- Je bent flexibel en fulltime beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via