Tijdelijke bijbaan productiemedewerker Wedde

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau Basis
  • Dienstverband Vakantiewerk
  • Standplaats Omgeving Wedde

Over de functie

De zomervakantie is bijna aangebroken. Nu jij alle tijd over hebt om extra geld te verdienen voor een paar toffe sneakers, een nieuwe scooter of een mobiel kunnen wij jouw tijd wel gebruiken. Een bijbaan als productiemedewerker kan jouw nieuwe aankopen realiseren. De hele zomer kan jij terecht bij de houtzagerij om te helpen met zagen en het in elkaar zetten van pallets. 

Dit doe jij niet alleen, onder het genot van gezellige collega's die net als jij de zomervakantie besteden om extra bij te verdienen, repareer jij houten pallets. Heerlijk met je handen werken, bouwen, stapelen, zagen, schroefjes en moertjes aandraaien. Door het stapelen, klaar zetten en verplaatsen van de pallets bouw je ook nog eens extra spieren. Gegarandeerd dat jij na de vakantie enorme spierballen hebt gekregen. 

In de zomervakantie zijn veel medewerkers van dit bedrijf op vakantie, er is nog plaats voor meerdere vakantiekrachten. Dus heb jij een vriendengroepje, dan kunnen jullie samen aan het werk. 

Wat wij bieden

Natuurlijk wordt jouw inzet beloond met geld. Het bedrag dat jij wekelijks op je rekening gestort krijgt is afhankelijk van jouw leeftijd.

Een voorbeeld: ben je 18 jaar dan verdien je € 174,- per week. Ben je ouder of jonger? Dan krijg je afhankelijk van je leeftijd een ander hoger of lager bedrag. 

Functie eisen

Omdat het bedrijf met het openbaar vervoer niet goed te bereiken is, fiets jij elke dag een stukje naar je werk. In juli en augustus ben jij bereid om een aantal weken achter elkaar als productiemedewerker aan de slag te gaan. Een bijbaan waar je fysiek fit van wordt. En verder:

  • Is Wedde voor jou op de fiets bereikbaar, of je hebt ander eigen vervoer
  • Ga jij graag vroeg uit de veren om 7.00 uur begint je dienst, om 15.30 uur fiets je alweer naar huis 
  • Ben je niet bang om spierballen te kweken 
  • Ben je in juli en augustus 32 of 40 uur beschikbaar 

Wil je lekker bijverdienen? Laat het ons weten door je gegevens achter te laten. Wij regelen de rest voor je.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via