Medewerker Sales Office

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Als Medewerker Sales Office heb je een coördinerende en uitvoerende rol en ondersteun jij de verkopers. Jullie bedienen daarbij de Duitstalige Markt.
Je bent eerste aanspreekpunt voor de klant en je bewaakt de kwalititeit van de geboden service van het bedrijf.
Je bent commercieel ondersteunend aan de accountmanagers en verantwoordelijk voor de binnendienstafhandeling van de salesafdeling.
Verder werk je mee op de afdeling; je handelt telefoontjes af, legt afspraken vast, werkt orders uit, verwerkt en verstuurd orders, houdt artikel- en prijsbladen up to date en zorgt voor de afhandeling van klachten.

Onze opdrachtgevers is een internationaal producent en leverancier van verpakkingen voor levensmiddelen Je gaat werken voor het saleskantoor in Heerenveen.

Over het bedrijf

produceren plastic schuimbakjes voor oa mc donalds.
kantoren in heel europa. Distributie uitbesteed aan broersma logistiek onderdeel van bakker logistiek.

Functie eisen

Wij vragen iemand:

- Met HBO werk- en denkniveau;
- Met kennis van officepakketten, met name Excel, maar ook Word en Powerpoint en SAP;
- Met een uitstekende beheersing van de Duitse taal en iemand wie zich in het Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift goed kan redden. .

Verder ben je pro-actief, flexibel en accuraat. Je ben in staat om prioriteiten te stellen en problemen goed op te lossen. Uiteraard ben je commercieel en beschik je over goede contactuele eigenschappen.

Enthousiast geworden van deze vacature? Mail ons dan meteen jouw CV en motivatie.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via