Medewerker Technische dienst

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Sexbierum

Over de functie

Als techneut met een achtergrond in de werktuigbouwkunde en/of elektronica waan jij je een weg in hart van de groenteoogst. Onze opdrachtgever is een begrip in de regio waar verschillende groentes gekweekt worden. Dagelijks doe jij je rondes langs verschillende machines om deze te onderhouden en waar nodig is te repareren zodat deze prima functioneren. Jij zorgt ervoor dat de productiemedewerkers onverstoord hun werk kunnen doen in dit drukke, maar uitdagende proces.
Tevens schrik je er niet van als de telefoon bij jou rinkelt voor een storing, waarvoor je graag vanuit huis de auto in stapt om deze te verhelpen. Wij zoeken de persoon met een flexibele instelling. Iemand die voor de machine staat en weet hoe deze in elkaar zit.

Binnen dit bedrijf kom je in een team waar verschillende nationaliteiten samen komen. Dit is een team van 300 mensen die voor dag en dauw en tot in de late uren bezig zijn hun gekweekte producten van a tot en met z klaar te maken voor transport. Naast het plukken van de groentes, zorgen de medewerkers ervoor om machinaal deze in dozen te verpakken of in plastic te sealen. Dit alles met als mooi eindresultaat deze terug te zien in de schappen van diverse supermarkten.

Functie eisen

- Jij hebt een afgeronde MBO opleiding WTB / Elektronica
- Jij hebt enkele jaren ervaring in vergelijkbare functie
- Jij hebt kennis van geautomatiseerde productiesystemen
- Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en basis kennis van de Engelse taal
- Jij woont maximaal 20 kilometer van Sexbierum
- Jij hebt ervaring met Lean Management
- Kennis en ervaring met PLC besturing is een pre

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via