Machineoperator

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Sexbierum

Over de functie

Als Machineoperator waan jij je een weg in het hart van de groente. Onze Opdrachtgever is een begrip in de regio waar verschillende groentes gekweekt worden. Binnen dit bedrijf kom je in een team te werken waar verschillende nationaliteiten samen komen. Dit is een team van 300 mensen die voor dag en dauw en tot in de late uren bezig zijn hun gekweekte producten van a tot en met z klaar te maken voor transport. Naast het plukken van de groentes, zorgen de medewerkers ervoor om machinaal deze in dozen en plastic te verpakken.

Dagelijks werk jij als Machineoperator mee in het verpakkingsproces van de geplukte groentes. Hierin geef jij leiding aan de Productiemedewerkers van de inpaklijn. Hierbij oefen jij controles uit op het totale proces van het begin nadat de geplukte groentes op jullie afdeling terecht komen, tot aan het juist aanbrengen van de etiketten. Jij bent de persoon waar de energie en motivatie van af spat en dit overbrengt op het team van Productiemedewerkers. Doordat jij al goede ervaringen hebt in de voorkomende processen rond het verpakken van voedingsmiddelen snap jij het hele spelletje en draag jij hier goede zorg in. Naast dat jij en jouw directe team prettig draaien, communiceer jij met de Hoofd Verwerking hoe het proces verloopt. In deze functie overleg jij dagelijks met hem en het team wat het doel van de dag is. Resultaatgericht bespreek jij deze doelen om aan het einde van het proces tevreden terug te kijken.
Op en rond de verpakkingslijn heerst een goede discipline, is het opgeruimd en veilig werken. Bij pauze en einde productie wordt de lijn schoon opgeleverd.

Dit alles met als mooi eindresultaat deze terug te zien in de schappen van diverse supermarkten.Functie eisen

- Jij hebt MBO werk- en denkniveau
- Jij hebt interesse in techniek
- Jij kan goed samenwerken voor een optimaal resultaat
- Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ervaring met het aansturen van kleine teams
- Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Jij hebt ervaring met MS Office

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via