Heftruckchauffeur

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Opleidingsniveau LBO MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Sexbierum

Over de functie

Binnenin deze grote groentetuin rijd jij op de heftruck met volle pallets tomaten, paprika's en komkommers. In het magazijn werk je samen met collega's om het kweekbedrijf qua logistiek goed te laten verlopen. Hier opereer je in het aanvullen van voorraden in zowel het magazijn en houdt je je bezig met overige verplaatsingen binnen het bedrijf. Hierin werk je secuur en efficiënt. Jij bent die ervaren heftrucker die geen problemen kent met het laden en lossen van pallets, kratten etc. uit en in vrachtauto's. Hierbij controleer jij de vrachtdocumenten en heb jij het scherpe oog om beschadigen te herkennen. Deze en andere voorkomende afwijkingen meld je aan jouw direct leidinggevende. Tevens neem je bepaalde monsters volgens voorschrift van de kwaliteitscontrole.

Doordat je met veel etenswaar werkt is het belangrijk om de ruimte schoon te houden. Dit geldt natuurlijk ook voor de heftruck waar je op rijdt en voer je hier kleine werkzaamheden aan uit. Denk hierbij aan het o.a. opladen van de batterijen.
Het naleven van de veiligheidsinstructies is op dit rijdende transportmiddel is van groot belang. Binnen dit bedrijf kom je in een team te werken van ruim 300 mensen met verschillende nationaliteiten. De taal van de veiligheid spreekt iedereen en staat hoog in het vaandel. Verder is het gewenst de Engelse taal te beheersen.

Functie eisen

- Jij hebt MBO werk- en denkniveau
- Jij bent in bezit van een geldig heftruckcertificaat
- Jij hebt interesse in groenteproducten
- Jij bent een echte teamspeler
- Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Jij hebt ervaring met MS Office

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via