Commercieel medewerker outbound (zakelijke markt)

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Drachten zijn wij op zoek naar enthousiaste commercieel medewerkers! Onze opdrachtgever opereert in de zakelijke markt en adviseert klanten bij het besparen van energie. De commercïeel medewerker outbound die wij zoeken, weet in gesprekken afspraken te maken voor de betreffende accountmanager. De klantenkring is divers, er wordt gebeld met zelfstandig ondernemers en grote bedrijven, het is daarom belangrijk dat je als commercieel medewerker sterk in je schoenen staat. Je bent als commercieel medewerker gewend om te anticiperen op je gespreksparner en je niet gauw laat afwimpelen.

Wij zijn op zoek naar jou als je tenminste 20 uur per week beschikbaar bent. Wil je fulltime werken? Dat kan ook! Je werkt tijdens kantooruren (tussen 8.00 - 18.00 uur).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert apparatuur aan bedrijven om energieverbruik inzichtelijk te maken en dit verbruik te kunnen verlagen.

Functie eisen

Voldoe jij aan onderstaande functie eisen?
- Je bent een gastheer/gastdame aan de telefoon
- Je hebt zelfvertrouwen en lef
- Je kunt anticiperen op (moeilijke) vragen
- Je hebt het vermogen om te kunnen 'omdenken'
- Je bent in staat negatieve vragen om te buigen in iets positiefs
- Je bent leergierig en nieuwsgierig
- Je bezit doorzettingsvermogen en een drive om met je team resultaten te behalen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via