Productiemedewerker drukkerij Ommen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Ommen

Over de functie

Tijd voor een banenwissel? Bij de vacature productiemedewerker kan jij direct instappen en vol gas aan de slag. Door jouw inzet produceer jij dagelijks op maat gemaakte bedrukte rollen tape. En daarin zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor jou geen probleem, je hebt een scherp oog voor detail en met jouw nauwkeurigheid print je erop los.

Dagelijks worden er nieuwe ontwerpen en logo’s aangeleverd bij de drukkerij die gedrukt moeten worden op verschillende maten en kleuren tape. Hier hebben we jouw deskundig oog voor nodig, de verf moet exact dezelfde kleur krijgen als de aangeleverde materialen zoals logo’s. Mengen, testen, mengen, testen en hoppa je hebt de juiste kleur te pakken. Nu ben je klaar om te drukken. Door jouw fijngevoeligheid ben je handig in het verwisselen van de taperollen. Aan het einde van de dag kijk jij trots naar de dozen met taperollen die jij vandaag hebt geproduceerd. Met een goed gevoel zet je de laatste doos op de pallet, hier heb je weer een aantal klanten blij mee gemaakt.

Dit doe jij samen met 20 collega’s die allemaal, net als jij dagelijks rollen tape door de printmachines halen. Je collega’s zijn divers, van alle leeftijden en er werken zowel mannen als vrouwen. Naast het harde werken in de printhallen kun je alweer uitkijken naar de volgende lunchpauze, even gezellig bijkletsen met je collega’s.

Wat wij bieden

Een baan waar je heel wat uren kunt slijten. Wekelijks 32 - 40 uur, en ze laten jou niet zomaar lopen. Doe jij werk goed, dan mag je er voor lange tijd blijven. Ook kan jij met jouw inzet en streven naar kwaliteit bonussen verdienen. Je kunt twee keer per jaar een bonus verdienen tot maximaal € 450,-. En verder:

 • Is het salaris, om mee te beginnen € 1.700,- bruto per maand
 • Kun je daarbovenop € 75,- netto bonus per maand verdienen
 •  Ontvang je reiskostenvergoeding van € 0,18 cent per km
 •  Na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen
 • Ontvang je jaarlijks 8% over je gewerkte uren aan vakantiegeld
 • Als je 40 uur per week werkt, heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar
 • Tegen een kleine vergoeding kun jij elke dag genieten van een heerlijke lunch

Functie eisen

Jij hebt energie voor tien en een gezonde drive om te werken. Het werk als productiemedewerker in de drukkerij is veelzijdig. De machines in de printhal brengen lawaai met zich mee. Hier heb je natuurlijk bescherming voor. Je laat je niet snel van de wijs brengen door de rumoer en blijft continu scherp gefocust op het eindresultaat. Hier voeg jij aan toe:

 • Ervaring heb je al eens opgedaan als productiemedewerker
 • Kleuren kun jij goed van elkaar onderscheiden
 • Bereid om fulltime te werken, om 8.00 uur begin je en om 17.00 uur ben je vrij

Wil jij graag aan de start verschijnen van je nieuwe baan als productiemedewerker in een drukkerij? Zorg ervoor dat je een pitstop maakt achter je computer en stuur ons je gegevens door zodat we kunnen regelen dat je razendsnel aan de start kunt verschijnen.

Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Bel dan met Jeanine, op tel: 0528 - 218 010.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via