Matrijzenservice/ Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Voor een groot Aluminium profielen bedrijf in Hoogezand zijn wij op zoek naar een matrijzenservice/ productiemedewerker.
Als matrijzenservice werk je volgens een planning die van te voren is opgesteld, hierdoor weet jij precies welke matrijs jij als eerste moet pakken vanuit een stelling.
In de stelling staan wel 1000 verschillende matrijzen. Het is dus erg belangrijk dat jij goed met cijfers kunt omgaan en onder druk kunt presteren.
Tevens is zelfstandig werken een MUST.

Wanneer je de matrijs uit de stelling hebt gehaald met behulp van een Lift plaats je de matrijs d.m.v. een loopkraan op een kar. De kar vervoer je d.m.v. een PTB-kar
naar de Pers. Daar wordt de matrijs gereed gemaakt voor de ‘’oven’’ Pers. In de pers vindt het proces plaats zodat er uiteindelijk een aluminium profiel wordt ontworpen.

Zodra de matrijs uit de Pers wordt gehaald, wordt de matrijs gereinigd en weer terug in de stelling geplaatst.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die affiniteit heeft met fijnmechanische techniek en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft.

Functie eisen

- Ervaring op een heftruck/shovel/trekker
- MBO niveau
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Voor een langere periode beschikbaar
- Proactieve en flexibele werkhouding

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via