Product Tester

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor Dunlop Conveyor Belting zoeken wij per direct een Product Tester voor de afdeling Chemicaliën. Het betreft een fulltime functie in dagdienst.

In deze functie ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling en optimalisatie van de rubber voor transportbanden. Je werkt mee aan het optimaliseren van productietechnieken en je voert verschillende testen uit bij de producten.

Je werkt veelal in opdracht van een Compounder Rubber en denkt mee bij het zoeken naar nieuwe oplossingen. Incidenteel ben je ook betrokken bij het begeleiden van nieuwe producten en/of productiemethoden in de fabriek. Bij al deze taken is het belangrijk om de opgedane kennis en ervaring goed vast te leggen.

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten.
De producten worden grotendeels geexporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten.
Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen en heeft een uitgebreid netwerk van agenten.
Dunlop levert een technisch hoogwaardig kwaliteitsproduct en is daardoor voor klanten 1e keus. Het bedrijf staat voor service en klanttevredenheid.

Functie eisen

- je hebt minimaal MBO niveau
- je hebt tefchnisch inzicht
- je hebt affiniteit heeft met techniek, chemie en automatisering

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via