Beddenverkoper/Assistent Bedrijfsleider

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Assen

Over de functie

Jij kijkt na een drukke werkdag graag naar je favoriete serie op Netflix en kunt genieten van de rust die je lichaam krijgt als je gaat liggen op een goed bed. Jij bent de persoon die snapt dat een goede nachtrust zorgt voor een energieke dag. Met de energie die je uit een goede nachtrust haalt kom jij met gemak je werkdag door: mensen op een passionele manier ervan overtuigen dat een goed bed bijdraagt aan een goede nachtrust én dus een succesvolle werkdag. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele woonetage van het warenhuis en ligt je focus op de beddenafdeling. Als verkoper van de beddenafdeling doe je de dagelijkse verkoop en geef je advies aan klanten. Daarnaast heb je een assisterende rol in het adviseren van de bedrijfsleider over de juiste strategie voor de afdeling. De daadwerkelijke aansturing van de 11 collega’s ligt bij de bedrijfsleider.

Wat wij bieden:
- In eerste instantie een contract via MF Uitzendbureau van 6 maanden waarna je bij goed bevallen en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden rechtstreeks een contract aangeboden krijgt.
- Salaris conform cao Fashion, Sport 7 Lifestyle en dat betekent, afhankelijk van ervaring, een salaris vanaf € 1.578,- bruto per maand;
- Flexibel in te delen werkweek van 24 tot 32 uur per week;
- Doorgroeimogelijkheden binnen het warenhuis;
- Een maximale reiskostenvergoeding van € 9,50 netto per dag.

Functie eisen

Functie eisen:
- MBO Werk- en denkniveau is belangrijk maar niets gaat boven een gezonde dosis inzet en positiviteit;
- Jij hebt een actieve persoonlijkheid en het verkopen zit je in het bloed;
- Jij bent creatief en hebt een grote voorliefde voor woninginrichting;
- Bij voorkeur heb je enige ervaring in de detailhandel;
- Je bent voor 32 uur per week beschikbaar, bereidt om koopavonden en weekend te werken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via