Secretaresse

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Assen

Over de functie

’s Ochtends kom jij op je werk. Je start de computer en haalt ondertussen een lekkere kop koffie! Onderweg terug naar jouw kantoor schiet de eerste collega je alvast aan met de vraag of jij een vergaderruimte kan reserveren voor de volgende dag. Geen probleem voor jou! Terug achter jouw computer ga je gelijk aan de slag. Vergaderruimte reserveren en het eerste telefoontje dient zich aan. Een klant wil graag een afspraak maken met een collega van de afdeling inkoop. Jij pakt de agenda van jouw collega erbij en ziet dat er morgenmiddag nog een plekje vrij is! Je plant de afspraak in en bevestigt deze zowel naar de klant als naar jouw collega, ook alweer geregeld! Het managementteam laat even later weten dat zij in een overleg zitten en de notulist ziek is. Ze vragen jou om in te vallen en ook dit doe jij zonder tegensputteren, want zaken regelen en collega’s ondersteunen in hun werkzaamheden dat is waar jouw bloed sneller van gaat stromen!

Spreekt bovenstaande omschrijving jou aan? Dan ben jij de secretaresse die wij zoeken. Voor onze opdrachtgever Bekaert zijn we namelijk op zoek naar een secretaresse die verandering als uitdaging ziet! Jij bent het visitekaartje en de organisatorische spil van het bedrijf. In samenwerking met de Management Assistant zorg jij ervoor dat alles goed georganiseerd is, waarbij je veel contact hebt met collega’s, klanten en leveranciers. Jouw belangrijkste uitdaging is het ondersteunen van het Management en door jouw nauwkeurigheid zijn het maken van afspraken en het bewaken van deadlines bij jou in veilige handen!

Over het bedrijf

Bekaert Combustion Technology is onderdeel van Bekaert en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke en duurzame gasbranders en op maat gemaakte warmtewisselaars voor commerciële en industriële toepassingen. Innovatie, technologisch leiderschap, kwalitatief hoogwaardige producten en ondernemerschap zijn kenmerkend voor deze organisatie. Wereldwijd werken er 350 medewerkers voor Bekaert Combustion Technology o.a. in Assen, USA, China en Roemenië. Met 250 medewerkers op de vestiging in Assen fungeert zij tevens als hoofdvestiging.

Functie eisen

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- je beschikt over 3-5 jaar relevante werkervaring;
- jij bent altijd op zoek naar werk en wacht niet tot iemand een klusje voor jou heeft;
- jij beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pré;
- jij bent goed in time-management.

Wat staat daar tegenover?
- Bij Bekaert vindt men jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Je krijgt dan ook voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen deze snel groeiende organisatie;
- je ontvangt een marktconform salaris volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf (Klein Metaal);
- je deelt mee in de winstuitkering;
- je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer met een maximale afstand van 70 kilometer per dag;
- jouw collega’s vinden een goede werksfeer belangrijk. Bekaert is dan ook een fijne omgeving om voor aan het werk te zijn!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via