Poedercoater

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Zuidbroek

Over de functie

Ben jij een ster in poedercoaten en wil jij werken bij een bedrijf waar kwaliteit heel belangrijk is? Dan is deze baan, dé baan voor jou!

Voor een gezellig en familiair bedrijf met een prettige werksfeer zoeken we een ervaren poedercoater. Het bedrijf waar je zal gaan werken zorgt ervoor dat verschillende staal contrstructies, met de door jouw aangebrachte conserveringslaag, voor jaren beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Deze laag zorgt ervoor dat de staalconstructie minder vaak onderhouden hoeft te worden en het uiterlijk van het product wordt er nog mooier van ook! Het is daarom van groot belang dat je netjes en precies kan werken. Daarnaast is het belangrijk dat jij je als een teamspeler opstelt om samen met je collega's voor het beste resultaat te gaan. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bedienen van de poedercoatinstallatie, je zal hiervoor de gehele cyclus van het poedercoaten bij moeten houden. De producten die je bewerkt variëren enorm. Zo kun je de ene dag werken aan een brug, waar je later zelf overheen rijdt. Terwijl je de andere dag de felste kleuren gebruikt voor een kermisattractie. Samen met je collega's zorg je er altijd voor dat het product helemaal perfect wordt afgeleverd.

Omdat het bedrijf een aantal nieuwe klanten heeft geworven is het blijvend druk. Hierdoor is deze baan, bij goed bevallen, voor langere tijd. Afhankelijk van ervaring en leeftijd zal je ongeveer €12,- bruto per uur verdienen. Je werkt in dagdienst, van 7:30 uur tot 16:30 uur.

Wil jij in aanmerking komen voor deze baan? Reageer dan snel op deze vacature of bel naar MF Veendam (0598-627 000).

Over het bedrijf

Specialist in stralen, poedercoaten en natlakken.

Functie eisen

- Je hebt ervaring als poedercoater;
- Je hebt ervaring met werken in een industriële omgeving;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Zuidbroek.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via