Ter inschrijving: Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor Royal De Boer Stalinrichtingen in Leeuwarden zijn wij op zoek naar Montagemedewerkers. Het betreft een fulltime functie in dagdienst van 7.15 - 16.15 uur.

Royal De Boer Stalinrichtingen houdt zich bezig met de productie van stalen hekken voor koeienstallen. Na eventuele voorbewerking en laswerkzaamheden komen de halffabrikaten op de afdeling Montage. Op deze afdeling worden voornamelijk de bewegende onderdelen van de hekken in elkaar gezet. Hierbij kun je denken aan toelatingshekken voor koeien. Aan de hand van tekeningen en met gebruik van divers gereedschap zet je de onderdelen in elkaar. Je werkt samen met een 8-tal collega's samen op de afdeling.

Wat bieden we je?
- Royal de Boer heeft een eigen beloningsregeling volgens de CAO Metalektro. Je start op een loon van € 12,33 bruto per uur.
- Daarnaast bouw je nog 5,99% van je loon op als ATV vergoeding.
- Reiskosten worden vergoedt op basis van het openbaar vervoer.
- Je komt terecht in een gezellig en collegiaal team. Je wordt door de voorman ingewerkt om het proces zo snel mogelijk te leren.

Functie eisen

- je hebt technisch inzicht
- je bent collegiaal en kunt goed samenwerken
- je kunt tekening lezen
- je bent per direct en voor langere tijd beschikbaar

Ben jij beschikbaar voor deze leuke functie? Stuur dan je cv naar ons toe of bel ons voor meer informatie!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via