Machineoperator food (leidinggevende functie)

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Uitzendbasis
 • Standplaats Sexbierum

Over de functie

Wel of niet dol op groente? Als machineoperator in de foodbranche hoef je niet perse groente te eten. Zolang je ervoor zorgt dat de paprika’s, tomaten en komkommers heelhuids in de supermarkt terecht komen doe jij je werk goed. Dit doe jij door controles uit te voeren, je afdeling aan te sturen en zelfstandig storingen te verhelpen. Trots ben jij als je door de schappen van de supermarkt loopt, want dankzij jouw inzet zien groentes eruit om op te eten.

Als machineoperator waan jij je een weg in het hart van groentes. Dagelijks werk jij mee in het verpakkingsproces van geplukte groentes. Je gaat het inpakproces begeleiden en leiding geven aan de productiemedewerkers van de inpaklijn. Het leidinggeven doe jij door het uitvoeren van controles op het totale proces. Je controles beginnen nadat de groentes zijn geplukt en op de afdeling terecht komen en eindigt bij het aanbrengen van de etiketten. Jij zorgt ervoor dat jouw team op rolletjes loopt, regelmatig communiceer jij met het hoofd van de Afdeling Verwerking hoe het proces verloopt. Jij bent verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling en daarom steek je elke dag de koppen bij elkaar om het doel van de dag te bespreken. De hele dag voer jij controles uit, als er ergens in het proces een storing is dan los jij die op.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een begrip in de regio en kweekt verschillende groentes. Kom je bij dit bedrijf in dienst? Dan ga je werken in een team met veel verschillende nationaliteiten. Het 300-koppige team is iedere dag hard aan de slag om voor dag en dauw en tot in de late uren de gekweekte groenten van a tot z klaar te maken voor transport. Van het plukken van groentes tot het machinaal verpakken. Het bedrijf waarvoor jij gaat werken is gevestigd in Sexbierum.

Wat wij bieden

Een baan waar je heel wat uren kunt slijten. Wekelijks 38 uur, en ze laten jou niet zomaar lopen. Doe jij je werk goed, dan mag je er voor lange tijd blijven. Dit doe jij in 2 ploegen. Daar voegen we aan toe:

 • Een salaris van € 10,74 bruto per uur (23 of ouder)
 • Ontvang je ploegentoeslag van minimaal 35% bovenop je salaris
 •  Ontvang je reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per km
 • Na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen
 • Ontvang je jaarlijks 8% over je gewerkte uren aan vakantiegeld
 • Als je 38 uur per week werkt, heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar
 • Baan voor lange tijd

Functie eisen

Jij bent de persoon waar de energie en motivatie van af spat en dit ook weet over te brengen naar de productiemedewerkers. Doordat jij al goede ervaring hebt als machineoperator in de voedingsmiddelenbranche weet je als geen ander hoe de processen werken. Elke dag streef jij de afdelingsdoelen na en zorg je ervoor dat de verpakkingslijn veilig en opgeruimd is. En verder:

 • Heb jij mbo- werk- en denkniveau
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring als machineoperator of procesoperator bij voorkeur in de voedingsmiddelenbranche
 • Heb je ervaring met het aansturen van kleine teams
 • Beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal
 • Kan je goed overweg met MS Office

Wil jij graag aan de start verschijnen van je nieuwe baan als machineoperator? Zorg er dan voor dat je ons je gegevens doorstuurt zodat we kunnen regelen dat je razendsnel aan de start van je nieuwe baan kunt verschijnen.

Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Bel dan met Klaas, op tel: 058 – 203 9010.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via