Interieurmedewerker (m/v)

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Opleidingsniveau Basis LBO MBO HBO HBO/WO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Wil jij deel uitmaken van de grootste bioscoopgroep buiten de VS? Zorg jij dat zowel zichtbaar- als onzichtbaar vuil verwijderd wordt? Kun jij zowel schoonmaken in teamverband- als zelfstandig? Word jij daarnaast enthousiast van smetvrije ruimtes? Ben jij eveneens elke dag (ochtenden) beschikbaar? Dan is Vue op zoek naar jou!
Dagelijkse verzorging van de algehele schoonmaak van onder anderen:
- De bioscoopzalen;
- De foyers;
- Sanitaire voorzieningen;
- En overige (secundaire-) ruimtes.

Op dagelijkse basis de werkzaamheden inventariseren en verdelen, alsmede controleren op uitvoering. Ervaring in soortgelijk werk is gemakkelijk maar niet noodzakelijk.

Dagelijks vinden er filmvoorstellingen plaats vanaf 13:30 uur. Werkzaamheden vinden plaats tijdens de vroege ochtenduren, op alle dagen van de week. In overleg zijn het aantal uur bespreekbaar. Dienstroosters worden in overleg met elkaar afgestemd.

Over het bedrijf

Wil jij werken voor de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten? Een van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big-screen entertainment? Vue Cinema's realiseert de optimale filmbeleving. In een warme omgeving creëert Vue een unieke beleving. Alles begint bij een gastvrij ontvangst, gaat over naar het beste wat betreft beeld-, geluid en comfortabele stoelen. De complete gastreis wordt geheel gastvrij gerealiseerd door Vue. Groei en innovatie zorgen bij Vue voor een continue ontwikkeling- en verbetering van de big screen entertainment ervaring.

Wil jij onderdeel uitmaken van deze organisatie? Solliciteer dan snel!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via