Operational Purchaser

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Assen

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren operational purchaser met ruime ervaring en kennis van het systeem SAP! Onze opdrachtgever in Assen vervaardigt o.a. warmte elementen, warmte wisselaars en gasbranders. Zij zijn een groot speler wereldwijd en zijn dan ook op zoek naar iemand die volgens de vastgestelde procedures en richtlijnen kan werken en de Engelse taal voldoende beheerst. In jouw functie als operational purchaser controleer en vertaal je de MRP aankoopaanvragen in inkooporders, je bewaakt het proces van orderbevestigingen en archiveert order gerelateerde documenten. Je bewaakt de leveringstijd nauwkeurig en onderneemt hierop actie indien dat nodig is. Je volgt logistieke claims op richting leveranciers en houdt hen geactualiseerd met betrekking tot tekeningen, specificaties en prognoses. Tot slot beheer en controleer je alle administratie gerelateerd tot inkopen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij die nauwkeurige, ervaren persoon die wij zoeken? Neem dan snel contact op en wij bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Functie eisen

- Je bezit een MBO+ diploma (HBO is een pré) en/of 2 jaar ervaring op het gebied van
logistiek en inkoop processen;
- Je beschikt over sterke Microsoft Office vaardigheden (Excel);
- Je hebt ervaring met ERP-systemen, ruime ervaring met SAP is een must;
- Je beschikt over uitstekende zakelijke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je bent pro-actief en vooruitdenkend
- Je beheerst de Engelse taal, zowel mondeling als op geschrift.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via