Adviseur energiebesparing en duurzaamheid

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als adviseur bezoek je bedrijven en particulieren om hen te adviseren op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Na een inventariserend gesprek werk je een bespaarplan uit waarin alle aspecten aan de orde komen. Dit kan een investering in installaties zijn zoals zonnepanelen of een warmtepomp. Maar ook het gehele traject van subsisidie aanvragen en BTW teruggave is onderdeel van het pakket. Je werkt op afspraak en bent in deze functie veel onderweg.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op lastenverlaging én verduurzaming voor particulieren en ondernemers. Dit doen zij door middel van een eerlijk en transparant advies waarin de besparing direct zichtbaar is. Om tot deze verduurzaming te komen werken zij samen met een aantal strategische partners én subsidiefondsen. Het hele advies-, traject- én subsidieplan wordt volledig uitgewerkt.

Functie eisen

In deze functie moet je zelfstandig kunnen werken. Je bent commercieel ingesteld en beschikt over goede adviesvaardigheden. Verder heb je aantoonbare technische affiniteit met techniek en/of energie.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via