Logistiek Medewerker Depot

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Na een goede nachtrust gaat de wekker vroeg af. Jij bent als Logistiek medewerker Depot weer klaar voor een nieuwe werkdag om samen met jouw collega’s de verantwoordelijkheid te nemen voor een juiste afhandeling van de goederenstroom bij jouw werkgever. Jouw werkzaamheden bestaan uit de registratie en het verzendklaar maken van orders, het laden en lossen van goederen en het sorteren en plaatsen van goederen in de opslag aan de hand van de heftruck welke op diesel functioneert. Je zorgt er voor dat het hele proces soepel verloopt en het depot er piekfijn uitziet. Voor bezoekende relaties is dit naast jezelf het visitekaartje.

Iedere dag is het een komen en gaan van verhuurmateriaal. Jij voert hier een kwaliteitscontrole op uit. Met technisch inzicht heb jij door welke buizen afwijken door bijvoorbeeld krommingen of dat er in sommige gevallen ringen, bouten of moeren missen. Deze repareer jij om zo de volgende order uit te kunnen leveren.

Het werk vindt het grootste gedeelte plaats in een groot magazijn in de open lucht. Hier deinst jouw weerstand niet voor terug en pak je de werkzaamheden op met mooi weer en springt de paraplu niet open als er een aantal druppen water vallen. Jij vindt het ook het belangrijkste dat jullie klantrelatie naar tevredenheid geholpen wordt. Tevens is er een grote loods waar genoeg te doen is.
Doordat jij in bezit bent van een BE rijbewijs pak je in sommige gevallen de aanhanger erbij om verschillende materialen van A naar B te rijden.

Jij bent de ideale werknemer als je je thuis voelt in een plattelandscultuur. Hierin kom je op tijd, ben je oplossingsgericht bezig, voel je je op jouw gemak binnen een klein team en laat jij zien dat je zwaar werk niet uit de weg gaat.

Een overzicht van uit te voeren taken:
- Gereed maken van materiaal voor transport
- Ontvangst van inkomend materiaal
- Orde en netheid bewaken op het depot
- Correcte verwerking van de transportbonnen
- Kwaliteitscontrole van het materiaal
- Reparatiewerkzaamheden van het materiaal

Functie eisen

- Bij voorkeur kennis van (steiger)materiaal
- In het bezit van een geldig heftruck certificaat
- Hoge mate van zelfstandigheid
- Groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Geldig VCA certificaat
- Goede communicatieve vaardigheden (mondeling)
- In bezit van rijbewijs BE

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via