Draaier / Conventioneel Frezer

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats St.-Annaparochie

Over de functie

Draai er niet meer omheen! Deze functie pak jij met beide handen aan. In Sint Annaparochie kan jij aan de slag om mee te werken binnen een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in het maken van heftrucklepels en de hydrauliek daarachter. In een grote loods kom jij aan de grote werkbank te staan waar jij je kunsten kan vertonen. Je hoeft niet de beste van de beste te zijn. Er is genoeg ruimte ontwikkeling in plaats dan dat je nu al tegen je plafond zit.
Binnen het bedrijf wordt alles geregeld. Van de logistiek, naar voorbewerking, laswerkzaamheden en montage....Je werkt dus echt mee in een mooi proces van punt A tot en met punt Z.

Als Draaier / Conventioneel Frezer houd je je bezig met het besturen en instellen van een draai-freesbank voor het bewerken van metaal. Je werkt vanuit tekeningen, daarom is het belangrijk dat je ruimtelijk inzicht hebt om deze te lezen en te begrijpen. Je stelt de machine op de juiste manier in en voert de verspanende bewerkingen uit.
Je komt binnen een nuchter team te werken waar een prima sfeer hangt. Naast het werken is er tijd voor een praatje met collega's. Als onderwerp kan je denken aan voetbal en autocross.

Het betreft een fulltime functie, in dagdienst voor langere tijd.

Functie eisen

- je hebt ervaring in soortgelijke functie
- je bent leergierig en bereid om andere metaalbewerkingen te leren
- je bent fulltime en voor langere tijd beschikbaar
- je bent nuchter, werkt goed samen in een klein team

Ben jij beschikbaar voor deze vacature? Kom dan bij ons langs of stuur je cv naar ons toe!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via