Productiemedewerker Metaal

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Assen

Over de functie

Wil jij deel uitmaken van een proces waarbij de eerste bewerkingen om tot een mooi eindproduct te komen in jouw handen liggen? Draai jij je hand niet om voor wat rekenwerk en ben je liever met de handen bezig en druk in de weer om nog wat extra calorieën te verbranden onder deze warme temperaturen dan dagen op kantoor te zitten? Dan hebben wij de geschikte baan voor jou! Wij zoeken namelijk kandidaten voor op de patroonstamperij bij Bekaert Combustion Technology. Jij vindt het een uitdaging om aan machines te sleutelen, programma's in te stellen en in de gaten te houden of het product dat gemaakt wordt juist gebeurt. Op de Patroonstamperij vindt de voorbewerking plaats van diverse metalen. Deze worden hier op de juiste maat en vorm geslagen en er worden de juiste patronen in gestampt door middel van gevulde stempels. Dit zijn o.a. voorkomende werkzaamheden die jij maar al te graag uitvoert vanwege jouw secure instelling. Aan de hand van diverse orders van verschillende opdrachtgevers zullen diverse branders de revue passeren. Groot, klein, rond, vlak, geen enkele order is jou te gek. Tevens biedt Bekaert jou een passend startsalaris van maar liefst € 13,15 per uur, indien je in de ploegen gaat werken komt hier nog een extra ploegentoeslag overheen afhankelijk van welke soort ploegendienst, een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer met een maximale afstand van 70 kilometer per dag, een collegiale sfeer waar alle ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen, Bekaert is immers 'better together' en last but not least: bij wederzijds bevallen maak jij dikke kans op een vast contract!
Hebben wij jou al warm kunnen maken voor deze functie? Solliciteer dan snel bij MF Assen en er staat een verfrissend glas drinken voor jou klaar!

Over het bedrijf

De afdeling Combustion Technology B.V. van Bekaert, marktleider in haar segment en technologisch aanvoerder van haar productsoort, gevestigd te Assen, maakt onderdeel uit van de wereldwijd opererende Bekaert Groep met een hoofdkantoor in België. De vestiging in Assen telt momenteel ca. 250 medewerkers en fungeert daarmee tevens als hoofdvestiging van Bekaert Combustion Technology. De organisatie houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van gasbranders voor centrale verwarmingsketels ten behoeve van huishoudelijk en commercieel gebruik. Verregaande innovatie en specialisatie van de productie van kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke branders is kenmerkend voor Bekaert Combustion Technology!

Functie eisen

- Jij bent fulltime beschikbaar;
- bereid om in de ploegendiensten te werken (alle);
- je beheerst de Nederlandse taal voldoende in verband met het instellen van computers en het lezen van werkinstructies;
- jij hebt MBO niveau 3/4 werk- en denkniveau;
- bij voorkeur heb jij een opleiding genoten richting de werktuigbouwkunde of vergelijkbare richting.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via