Logistiek medewerker met doorgroeimogelijkheden

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Op de logistieke afdeling is het tijd om de werkprocessen te optimaliseren. Het magazijn kan wel een opknapbeurt gebruiken. En met jouw talent voor het opsporen van uitdagingen maak jij het magazijn een stuk efficiënter. Dit doe jij als logistiek medewerker voor een internationaal productiebedrijf in Veendam dat inmiddels al 120 jaar bestaat.

In de functie logistiek medewerker krijg jij alle verantwoordelijkheid over de binnenkomende goederen. Je checkt onder andere of alle grondstoffen genoeg op voorraad zijn. Op je hef- en reachtruck laad en los jij de goederen en zorg je ervoor dat ze op de juiste plek in het magazijn komen te staan. Op de logistieke afdeling waar jij gaat werken kan je helemaal je ei kwijt als je meer wilt dan alleen laden en lossen van goederen. Heb jij een goed idee om het magazijn efficiënter in te richten? Doe je ding. Het complete overzicht krijg je niet alleen door de goederen op de juiste plek te zetten. Ook de administratie houd jij op en top in orde. Je verwerkt de gegevens in het systeem en houdt nauwkeurig bij wat er allemaal in en uitgaat. Met jouw enthousiasme om het magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten krijg je alle neuzen dezelfde kant op. Het hele team neemt moeiteloos jouw verbeterinitiatieven aan. Samen zorg je ervoor dat het magazijn succes opnieuw wordt ingericht.

Kortom, jij levert een actieve bijdrage in projecten en verbeteringen op de werkvloer. Je neemt de verantwoordelijkheid voor een geoliede magazijn-indelng en zorgt ervoor dat het hele team staat te springen om verbeteringen door te voeren. 

Wat wij bieden

Jouw nieuwe baan begint met een uitzendovereenkomst met de intentie dat overname door het bedrijf. Concreet houdt dit in dat jij op korte termijn al een contract aangeboden kunt krijgen. Met jouw neus voor het opsporen van uitdagingen om het magazijn efficiënter te maken kun jij doorgroeien naar een allround logistiek medewerker met de verantwoordelijkheid om een team aan te sturen. Daar voegen we aan toe:

  • Jouw salaris wordt bepaald op basis van je werkervaring en ligt tussen de € 2100,- en € 2800,- per maand
  • Ontvang je reiskostenvergoeding, maximum € 8,- netto per dag
  • Na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen
  • Ontvang je jaarlijks 8% over je gewerkte uren aan vakantiegeld
  • Als je 40 uur werkt, heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar

Functie eisen

Jij hebt al ervaring met het rijden op een hef- en reachtruck. Nog geen ervaring? Dan regelen wij dat je een certificaat kunt bemachtigen. Je hebt hbo- werk- en denkniveau, dit hoeft niet perse in de vorm van een hbo diploma. Een afgeronde mbo- opleiding met relevante werkervaring is ook voldoende. En verder:

  • Ben jij gezien de veranderingen die de afdeling staat te wachten, proactief en ondernemend.
  • Kun jij fulltime werken

Wil jij aan de slag bij een bedrijf waar met plezier gewerkt wordt? Dan is dit de aangewezen plek! Doel je aan het profiel en wil je in aanmerking komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Greke, bereikbaar op 0598 – 627 000.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via