Heftruckchauffeur regio Meppel

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Meppel

Over de functie

Jouw passie ligt in de logistieke sector! Zowel in de ochtend, middag of avond kom jij graag je bed uit om op de heftruck te springen en alle orders weer in goede banen te leiden! Als heftruckchauffeur heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Alles moet namelijk op de juiste plaats neergezet worden, zowel voor de interne als externe logistiek.

Wat ga je precies doen?
Jij bent diegene die de binnengekomen goederen in ontvangst neemt en controleert. Je zorgt ervoor dat het magazijn er ordelijk en netjes bijstaat. Wat de klant vraagt draai jij! Dat wil zeggen; er moeten werkzaamheden in de loods worden uitgevoerd zoals de klant dat wenst. Tot slot is het heel belangrijk dat jij werkt volgens de procedures en wetgeving.

Aanbod
Voor deze vacature hebben we zowel functies in dagdiensten en in 2- of 5 ploegen. Indien jij in ploegendiensten gaat werken ontvang je hier, afhankelijk van het type ploeg, een toeslag over. Op basis van je ervaring en het betreffende CAO ontvang jij een leuk salaris. Daartegenover staat dat jij 36-40 uur per week aan de slag gaat!

Functie eisen

Wat vragen wij?
- Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat, heb je ook nog een EPT certificaat dan is dat helemaal mooi meegenomen;
- Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie;
- Fysiek ben je in staat zwaar werk te verrichten;
- Je werkt efficiënt en zorgvuldig;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Meppel;
- Je bent collegiaal, stressbestendig en flexibel;
- Je bent representatief en verzorgd.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via