Werkvoorbereider/tekenaar

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Leek

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Leek zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/tekenaar. De producten die hier worden gemaakt vind je terug in miljoenen huishoudens en bedrijven over de hele wereld. Het betreft innovatieve producten en oplossingen voor zowel consumenten als de projectenmarkt. De productenrange bestaat uit een breed assortiment dat geschikt is voor gebouwen van alle soorten en maten.

Als werkvoorbereider/tekenaar ben je werkzaam bij de afdeling ‘Architectural’ en biedt je ondersteuning aan één of meerdere bedrijfsonderdelen. Het uitwerken van paneellijsten in bewerkingsvoorschriften, het bepalen van de bewerkingsstappen in overleg met de projectleider en het efficiënt indelen van de bewerkingsvolgorde voor productie behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast teken je in CAD specials gevelelementen en zet je de informatie uit CAD om naar de CNC machines. Verder begeleid, controleer en ondersteun je de uitgewerkte projecten voor en tijdens het productieproces. Hierbij beheer je de project specifieke tekeningbestanden en documenten.

Je maakt deel uit van een projectteam en heb nauw contact met de projectleiders en de productie. Daarnaast vervang je, bij afwezigheid, de planner.

Wat wij bieden
Een baan voor langere tijd, waarbij je direct een jaarcontract aangeboden krijgt bij de opdrachtgever. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Het salaris is conform CAO Metalektro. Daarnaast:
- is er sprake van een vakantietoeslag van 8%;
- heb je recht op 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- ontvang je ADV-dagen;

Functie eisen

De opdrachtgevers is op zoek naar een werkvoorbereider/tekenaar met, bij voorkeur, ervaring in de metaal industrie en/of plaatverwerking. In ieder geval beschik je over de volgende competenties: accuraat, ruimtelijk inzicht, analytisch, stressbestendig, toegankelijk en kostenbewust. Verder:
- beschik je over een afgeronde opleiding MBO Werktuigbouw;
- kun je opstellings-, lay-out-, samenstellings-, en detailtekeningen maken;
- heb je ervaring met Auto-CAD, 3D-CAD en Solid Works;
- ben je bekend met ERP software SAP;
- ben je bekend met Office Word, Excel en Outlook;
- heb je goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
- is kennis van de Duitse taal in woord en geschrift en pré.

Wil jij aan de slag bij een bedrijf waar met plezier gewerkt wordt? Dan is dit de aangewezen plek! Voldoe je aan het profiel en wil je in aanmerking komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nina van Venrooij, bereikbaar op 050-3139003.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via