Draaier / Conventioneel Frezer

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats St.-Annaparochie

Over de functie

Draai er niet meer omheen! Deze functie pak jij met beide handen aan. Als Draaier / Conventioneel Frezer houd je je bezig met het besturen en instellen van een draai-freesbank voor het bewerken van metaal. Je werkt vanuit tekeningen, daarom is het belangrijk dat je ruimtelijk inzicht hebt om deze te lezen en te begrijpen. Je stelt de machine op de juiste manier in en voert de verspanende bewerkingen uit. Je hoeft niet de beste van de beste te zijn. Er is genoeg ruimte ontwikkeling in plaats dan dat je nu al tegen je plafond zit.

Jij zorgt ervoor dat onder andere de Ikea al haar artikelen met een bouwtekening, schroefjes en vergeet de inbussleutels niet in het magazijn, dan wel winkel kan plaatsen. Het bedrijf heeft de missie om samen met de leveranciers van intern transport materiaal vertalen in goede oplossingen voor de gebruikers van magazijntrucks, heftrucks, voorzetapparatuur en mobiele weegsystemen. Binnen het bedrijf wordt alles geregeld. Van de logistiek, naar voorbewerking, laswerkzaamheden en montage....Je werkt dus echt mee in een mooi proces van punt A tot en met punt Z.

Je komt binnen een nuchter team te werken waar een prima sfeer hangt. Het is er zeer open waar een ieder van kantoor en productievloer goed met elkaar kan opschieten. Naast het werken zit je leuke onderwerpen te bespreken met collega's. Voetbal, weer, sleutelen aan verschillende apparaten, autocross, van alles passeert de revue.

Het betreft een fulltime functie, in dagdienst voor langere tijd. Herken jij jezelf in bovenstaande en draai jij je hand niet om voor deze functie? Reageer dan snel door bij ons binnen te wandelen of door ons te mailen, dan wel bellen.

Functie eisen

- je hebt ervaring in soortgelijke functie
- je bent leergierig en bereid om andere metaalbewerkingen te leren
- je bent fulltime en voor langere tijd beschikbaar
- je bent nuchter, werkt goed samen in een klein team

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via