Salesintercedent Groningen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2255 en € 3849
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Provincie Groningen

Over de functie

Nu de vakantieperiode weer voorbij is en het nieuwe seizoen aanbreekt is het tijd voor een frisse start. In de functie van sales intercedent heb jij regie over je eigen klantenbestand. Jij weet als geen ander hoe een sales spel gespeeld moet worden en daarbij weet jij het vertrouwen te winnen van onze bestaande en nieuwe klanten. Bij MF Uitzendbureau kan jij al je sales talenten gebruiken om samen met het team MF nog meer op de kaart te zetten. Dit doe jij voor de provincie Groningen.

Samen met je collega’s ben jij het gezicht van MF Uitzendbureau in de regio Hoogezand, Veendam en Stadskanaal. Jij houdt je als sales intercedent voornamelijk bezig met acquisitie, gericht op het werven van nieuwe klanten en opdrachten. Dat betekent dat je veel buiten de deur bent en slechts op de vestiging om je administratie bij te werken, offertes uit te werken, vacatures door te spreken en successen te vieren.

Als sales intercedent ben je gedreven om resultaat te behalen, zie je kansen in de markt en benut je deze. Jij vertegenwoordigt MF en maakt dat opdrachtgevers graag zaken met MF willen doen. Klanten haal je niet zomaar binnen, daar gaat een goed doordacht salestraject van mailen, bellen en bezoeken aan vooraf. Je bent als sales intercedent onderdeel van het sales team. Het sales team heeft regelmatig overleg over hoe jullie gezamenlijk de sales binnen MF kunnen laten groeien.

Je bent commercieel verantwoordelijk voor de klant, je schrijft offertes en neemt het voortouw in hoe de klant het beste geholpen kan worden. In deze functie werk je intensief samen met een intercedent, die verantwoordelijk is voor de werving, plaatsing en planning van de uitzendkrachten. Als team ben je verantwoordelijk voor het succes van de vestigingen in Veendam, Stadskanaal en Hoogezand.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootst regionale intermediairs van Noord-Nederland. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Wij zijn groot genoeg om in Noord-Nederland het verschil te maken maar klein genoeg om persoonlijk te blijven. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling, winstuiktering, bonusregeling. Om deze klus te klaren willen we graag dat je minimaal 32 uur bij ons komt werken. Daarnaast bieden wij je:

 • een salaris tussen de € 2.255,- en € 3.849,- afhankelijk van jouw sales ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris);
 • een VW Polo als leaseauto en een mobiele telefoon;
 • pensioenregeling;
 • intern trainingsprogramma bij de start;
 • een actieve en gezellig personeelsvereniging.

Functie eisen

Je hebt een echte passie voor sales, je hebt lef, doorzettingsvermogen en je ziet niet alleen kansen maar je maakt ze ook tot een succes. Een “nee” van een prospect is voor jou een potentiële “ja”. Je hebt een actief netwerk in de regio van Veendam, Stadskanaal en Hoogezand. Hier voeg je aan toe:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • ervaring in een soortgelijke sales functie: bijvoorbeeld; accountmanager, sales consultant of commercieel medewerker;
 • ervaring in de uitzendbranche is geen harde eis, wel mooi meegenomen.

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom je bij MF Uitzendbureau het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij die salesintercedent? Laat het ons zien en solliciteer direct! Je mag je sollicitatie richten aan Ingeborg Speelman en versturen naar: personeelkwaliteit@mfgroep.nl.

Heb je toch nog inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ingeborg Speelman via telefoonnummer 050 - 5991490.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via