Productiemedewerker foodindustrie

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Blijham

Over de functie

Ben jij een echte zoetekauw, dan is dit een top baan voor jou! Helaas, dit is geen baan waarbij je de chocolade mag proeven, je produceert het!

Het produceren van allerlei soorten producten waar een laagje chocolade omheen zit, dat zal je dagelijks gaan doen als je bij dit bedrijf gaat werken. Samen met jouw collega’s zal je bijvoorbeeld pindarotsjes produceren. Wat ga je allemaal doen?
- Grondstoffen bij de juiste machines klaarzetten;
- Machines vullen met de juiste hoeveelheden van verschillende grondstoffen;
- Machines afstellen zodat het product juist gemengd word;
- Controlewerkzaamheden, zijn de producten goed geproduceerd?
- Inpakwerkzaamheden.
Met jouw ploeg werk je hard om de doelen te behalen. Soms werk je alleen aan het product, soms samen met een collega. De werkzaamheden zijn fysiek zwaar, daarom bezit je over een flinke dosis energie en doorzettingsvermogen. Het is voor jou geen probleem om hoeveelheden af te wegen, bij elkaar op te tellen en van elkaar af te trekken. Daarnaast heb je ervaring met het instellen en bijstellen van machines.

Wat bieden wij?
Je werkt in drie ploegen, de werktijden zijn;
Ochtenddienst: van 6:00 uur tot 14:00 uur
Middagdienst: van 14:00 uur tot 22:00 uur
Nachtdienst van 22:00 uur tot 6:00 uur.
Ben jij 22 jaar of ouder, dan verdien je €9,69 per uur. Omdat je in ploegen werkt, krijg je een toeslag van 25% in de avond en van 50% in de nacht. Je krijgt geen reiskostenvergoeding, het is daarom handig als je in de buurt van Blijham woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een internationaal opererend familiebedrijf met een lange traditie. Ze ontwikkelen en leveren innovatieve foodconcepten voor retail- en foodserviceklanten in heel Europa.

Functie eisen

- In drie ploegen werken is voor jou geen probleem;
- Omdat er in de food industie strenge regels zijn met betrekking tot hygiëne, is ervaring met werken in de foodindustie een pre;
- Je woont in de omgeving van Blijham;
- Hard, secuur en netjes werken doe jij graag.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via