Project Engineer regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Klinken de woorden ontwikkeling, vernieuwing, verbetering en oplossing jou ook zo goed in de oren? Ben jij gek op het maken van berekeningen en ontwerpvoorstellen? Regel je zaken tot in de puntjes? Bingo! Jij bent onze Project Engineer!

Wat ga je precies doen?
Als Project Engineer ben jij dé persoon tussen de opdrachtgever, verkoop, planning, productie en montage. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van BOM lijsten en productie- en montagetekeningen, calculaties uitwerken, bewaken van de kwaliteit en planning van het tekentraject en coördineren van de voortgang van het proces. Tevens ben je verantwoordelijk voor de inkoop en tijdige levering van de benodigde materialen.

Aanbod
Je kunt met gemak een 40-urige werkweek vullen en je ontvangt een goed salaris op basis van je ervaring. Je krijgt veel ruimte en een goede introductie om de producten en diensten die de opdrachtgever biedt volledig onder de knie te krijgen om zo nóg beter te worden in je werk. Je begint direct met een tijdelijk contract bij de opdrachtgever met uitzicht op vast. Je krijgt een fijne werkplek waarbij je nieuwe collega’s open en collegiaal zijn.

Maak werk van je talent en mail je CV naar hoogeveen@mf.nl!!

Functie eisen

- Afgeronde MBO- 4 opleiding in een Bouwkundige of Technische richting;
- 2 jaar (leidinggevende) ervaring in een soortgelijke functie;
- Een flinke dosis technisch inzicht;
- In bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
- Jij bent accuraat, betrouwbaar, gemotiveerd en klant- en resultaatgericht;
- Jij hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een analytisch denkvermogen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via