Facility Manager / Bedrijfsleider

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO HBO HBO/WO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Voor een goed lopend bungalowpark in de omgeving van Hoogezand zijn wij op zoek naar een ervaren bedrijfsleider / Facility Manager.

Wat is jouw takenpakket?
Jij wordt gezien als eerste aanspreekpunt, leidinggevende en kwaliteitsmanager. Zo ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud- en het complete plaatje van het park. Wanneer jij vuile gevels- of achterstallig onderhoud opmerkt, schakel jij hiervoor onderhouds- of schoonmaakmedewerkers in.
Telefoontjes plegen bij prospects is voor jou een taak wat erbij hoort. Nieuwe klanten en markten aanboren is waar jij je constant mee bezig houdt. Tevens is het behouden van de klantrelatie een van jouw taken. De corebusiness van jouw job is dat de bungalows 365 dagen in het jaar volgeboekt zijn.
Daarnaast is het belangrijk dat jij je namens het park, actief bezig gaat houden met sociale media. Op deze manier zorg jij voor meer promotie- en bekendheid van het park. Zowel voor de bezetting van de bungalows- als voor de complete horecagelegenheid op het park is dit een belangrijk aspect.
Het park beschikt over een prachtige horecagelegenheid, waar tot op heden geen gebruik van wordt gemaakt. Aan jou de schone taak om hier opnieuw leven in te blazen!
Verder word jij verantwoordelijk gesteld voor een groot deel van de administratie welke komt kijken bij het beheren van een bungalowpark. Hierbij valt te denken aan huurcontracten-, huurvoorwaarden- en overige administratieve zaken.

Het betreft een uitdagende, variërende vacature voor een langere periode, voor 40 uur in de week. De salariëring voor de betreffende functie is marktconform en afhankelijk van jouw ervaring.

Over het bedrijf

De corebusiness van de organisatie is gericht op het verhuren van bungalows, in de zakelijke markt. Het park is gelegen op een centrale plek in het noorden van Nederland. De organisatie is zeer informeel- en plat van aard.

Functie eisen

- Flexibel;
- Minimaal MBO 4 afgerond met 5-10 jaar ervaring OF HBO afgerond met 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Commerciële kwaliteiten;
- Leidinggevende capaciteiten;
- Administratieve achtergrond is een pré.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via