Installateur / Service monteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Assen

Over de functie

Een klusje op de vierde verdieping in een prachtig pand aan het Koopmansplein om vervolgens als een speer naar de tweede verdieping te sjezen omdat daar de stroom is uitgevallen. Jij denkt niet in problemen, maar in oplossingen! Je sleutelt wat in de meterkast en binnen enkele minuten zorg jij er voor dat de klanten van het warenhuis weer kunnen zien welk kledingstuk of paar schoenen ze in de handen hebben. De klant blij betekent jij blij! Jouw toekomstige werkplek is een fijne omgeving om in aan het werk te zijn, want als jij na werktijd 'nog even snel' een cadeautje moet kopen voor die vriend die vanavond zijn verjaardag viert dan kan je dat gewoon bij één van de shops doen van het warenhuis! Elektra, bedrading, sleutelen, hand en spandiensten...Enkele termen waarvan jouw hart sneller gaat kloppen. Dus solliciteer snel en wie weet ben jij binnenkort aan het werk als installateur/service monteur bij één van de grootste warenhuizen in Drenthe.

Over het bedrijf

Het warenhuis betreft de grootste in Assen en één van de grootste in Drenthe. Er zijn +/- 60 shops aanwezig. Onder andere grote namen als Amigo, Coolcat, Jeans Centre, Auping en Trendhopper zijn gevestigd in dit warenhuis. Op de begane grond vindt men alles met betrekking tot fashion, op de tweede verdieping vrijwel alles met betrekking tot wonen. Maar niet alleen fashion en wonen zijn onderwerpen binnen dit warenhuis. Tevens kan men denken aan doe-het-zelf winkels en bloemenwinkels. Voor ieder wat wils die eens een dagje in Assen komt shoppen!

Functie eisen

- Jij beschikt over een MBO niveau 3 diploma Elektrotechniek;
- jij bent fulltime beschikbaar;
- jij bent dynamisch;
- jij brengt een dosis creativiteit mee;
- de welbekende aanpakkersmentaliteit is bij jou aangeboren.

Wat hebben we jou te bieden:
- een goed salaris in wederzijds overleg;
- werktijden in overleg;
- een fijne werkomgeving;
- mogelijkheden voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling;
- een professioneel en gezellig team.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via